Acılı güne kar engeli: Abisinin cenazesine gidemedi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Acılı güne kar engeli: Abisinin cenazesine gidemedi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kar yağışı Çanakkale'den İstanbul'a abisinin cenazesine gitmeye çalışan vatandaşa engel oldu. Acılı adam Tekirdağ'da mahsur kaldı.

İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı ulaşımı durdurduğu gibi hayatıda engelledi. Şehir dışından gelen otobüslerin girişlerine izin verilmeyince yolculuk yapan birçok vatandaş İstanbul sınırında mahsur kaldı.  Otobüslerde kalan vatandaşlar ekipler tarafından Tekirdağ'da bulunan devlet yurtlarına yerleştirilerek misafir edildi. 

Misafir edilen vatandaşların arasında İstanbul’da ağabeyi vefat eden Mustafa Aydın’da bulunuyor. Aydın, İstanbul’da vefat eden ağabeyinin cenazesine katılmak için Çanakkale’den yola çıktığını, ama kar yağışının buna engel olduğunu belirtti.

'TEKİRDAĞ'DA MAHSUR KALDIK'

Abisinin cenazesine gidemeyen Mustafa Aydın, “Çanakkale’de ikamet ediyorum. Şu anda acımız büyük. Ağabeyimi kaybettim. İstanbul’a cenazeye gidiyordum. Dün saat 5 otobüsü ile yola çıktım. Ama maalesef İstanbul’da yollar kapalı olduğundan dolayı geçiş izni verilmiyor. Tekirdağ’da mahsur kaldık." dedi.

Acılı güne kar engeli: Abisinin cenazesine gidemediAbisi vefat eden vatandaş İstanbul sınırında otobüsle kalınca Tekirdağ'da bulunan yurda yerleştirildi.

'NE ZAMAN YOLA ÇIKACAĞIZ BİLEMİYORUZ'

Acılı vatandaş yurtta beklediklerini söyleyerek, yetkililere teşekkür etti ve ardından " Allah razı olsun. Bizleri yurtta ağırlıyorlar. Şu anda beklemekteyiz. Ne zaman yola çıkacağız bilemiyoruz. Burada bekliyoruz. Ama acımız büyük. Bekliyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...