Valilikten uyarı: Yolda park edilmiş araçlar çekilecektir

Düzenleyen: / Kaynak: TRT
Valilikten uyarı: Yolda park edilmiş araçlar çekilecektir

GÜNDEM Haberleri  / TRT

İstanbul'u etkisini altına alan kar yağışı nedeniyle yolda kalan araçlar için İstanbul Valiliği uyarıda bulundu. Valilik, park edilen araçların sahipleri tarafından acilen çekilmesi gerektiğini aksi takdirde görevlilerin araçları çekeceğini duyurdu.

Hafta sonu etkisini arttıran kar yağışı ulaşımı durdurmuş, birçok sürücüyü mahsur bırakmıştı. Yolda kalan sürücüler evlerine varabilmek için çareyi araçlarını bulundukları noktalara bırakarak gitmekte buldu.

Karın etkisini yitirmesiyle beraber yollar açıldı ve İstanbul trafiği az da olsa rahatladı. Normale dönen bazı yollarda trafik yoğunluğu yaşanmazken, otogarlardan çıkışı durdurulan şehirlerarası otobüsler de yeniden seferlerine başladı. İstanbul Havalimanında yoğun kar sebebiyle durdurulan seferler yeniden başladı.

ÇEKİLMEYEN ARAÇLAR YOĞUNLUK OLUŞTURDU

Kent içi toplu ulaşım da büyük oranda normale döndü ancak  TEM ve D-100 karayollarında terk edilen araçlardan çekilmeyenler var. Hadımköy'de tıkalı yola giren sürücüler nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu. 

Konu ile ilgili İstanbul Valiliğinden uyarı niteliğinde açıklama geldi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın Twitter üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:

"Kıymetli hemşehrilerim, Hadımköy Gişeler ve Arnavutköy arasında park edilmiş kamyon, tır ve özel araçların sahipleri tarafından acilen çekilmesi gerekmektedir. Çekilmediği takdirde araçlar görevlilerce çekilecektir."

Valilikten uyarı: Yolda park edilmiş araçlar çekilecektir

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: TRT
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...