Hasan Ferit Gedik'in cenazesindeki silahlı kişiler tespit edildi

Hasan Ferit Gedik'in cenazesindeki silahlı kişiler tespit edildi

GÜNDEM Haberleri

Gülsuyu'nda öldürülen Hasan Ferit Gedik'in cenazesi sırasında ellerinde kalaşnikofla görüntülenen maskeli kişilerin tespit edildiği bildirildi.

Hasan Ferit Gedik'in cenazesi ndeki kalaşnikoflu kişiler in kimliğini belirlemek üzere soruşturma başlatıldı. Uyuşturucu satıcılarına karşı yapılan yürüyüşte hayatını kaybeden 21 yaşındaki Gedik'in cenazesinin Gülsuyu'na götürülmesine güvenlik gerekçesiyle izin verilmemişti. nbsp;3 gün sonra valiliğin izni üzerine, cenaze önce Gulsuyu'na götürülmüş ardından da Gazi Mahallesi'nde toprağa verilmişti. nbsp;Cenaze töreninde kalaşnikof ve pompalı tüfekli kişilerin olması dikkat çekmişti. İçişleri Bakanı Muammer Güler, bugün yaptığı açıklamada olayla ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi. Polis, soruşturma kapsamında güvenlik ve MOBESE kameralarını inceledi ve ellerinde silah bulunan 9 kişiyi tespit etti. Yetkililer, cenaze töreni sırasında sivillerin zarar görme ihtimaline karşı, bu kişilere müdahale edilmediğini açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...