Hudut karakoluna hain saldırı, şehit ve yaralı askerlerimiz var

Düzenleyen:
Hudut karakoluna hain saldırı, şehit ve yaralı askerlerimiz var

GÜNDEM Haberleri

Suriye sınırından hudut karakoluna havan mermileri atıldı. Hain saldırıda 1 askerimiz şehit olurken 3 askerimiz ve 1 sivil vatandaş yaralandı.

Gaziantep Karkamış ilçesi Suriye sınırında yer alan Köprübaşı Hudut Karakolu'na havan mermileri düştü. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü tarafından Gaziantep Karkamış ilçesine ve Köprübatı Hudut Karakoluna Suriye Ayn-El Arap bölgesinden yapılan ÇNRA/havan saldırısında 4 askerin ve 1 sivil vatandaşın yaralandığını açıkladı. Hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

ŞEHİT HABERİ GELDİ

Bakanlık az önce yaralı askerimizden birinin şehit olduğunu açıkladı. Açıklamada; “Köprübatı Hudut Karakolu'na yapılan hain saldırıda bir arkadaşımız şehit oldu” denildi.

MİSLİYLE KARŞILIK VERİLMEKTE

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Ateş destek vasıtalarımızla meşru müdafaa ve cezalandırma atışları kapsamında belirlenen hedeflere misliyle karşılık verilmektedir. İlk belirlemelere göre 6 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede belirlenen hedefler ateş altına alınmaya devam edilmektedir."denildi.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...