Ulaştırma Bakanlığı duyurdu: 19 Mayıs'ta ulaşım ücretsiz mi?

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ulaştırma Bakanlığı duyurdu: 19 Mayıs'ta ulaşım ücretsiz mi?

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Marmaray, Başkentray ve İZBAN trenlerinin 19 Mayıs’ta saat 00.00’dan 23.59’a kadar ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının resmi tatil olmasıyla birlikte, vatandaşların ulaşımdan o gün için ücretsiz bir biçimde yaralanabileceği öğrenildi. Bu bağlamda açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, "Marmaray, Başkentray ve İZBAN trenlerimiz 19 Mayıs’ta saat 00.00’dan 23.59’a kadar ücretsiz hizmet verecektir." duyurusunu yaptı.

"SAAT 00.00'DAN 23:59'A KADAR ÜCRETSİZ"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Marmaray, Başkentray ve İZBAN seferlerinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda ücretsiz olacağını bildirdi.

Bakanlığın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Marmaray, Başkentray ve İZBAN trenlerimiz 19 Mayıs’ta saat 00.00’dan 23.59’a kadar ücretsiz hizmet verecektir." bilgisine yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...