Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Belediyeden ırkçı afiş: 'Artık gidin istenmiyorsunuz'

Düzenleyen:
Belediyeden ırkçı afiş: 'Artık gidin istenmiyorsunuz'

GÜNDEM Haberleri

CHP'li Bolu Belediyesi'nin Başkanı Tanju Özcan, ırkçı söylemlerine devam ediyor. Son olarak sokaklara Arapça afiş astıran ve bunu sosyal medya hesabından da paylaşan Özcan, mültecilere yönelik "Gidin artık, istenmiyorsunuz" yazısıyla tepki topladı.

Göçmenlereye yönelik sık sık ırçı açıklamalara imza atan ve paylaşımlar yapan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bu kez tahrik afişi ile sosyal medyanın gündeminde. Suriyeli sığınmacılara Arapça, Türkçe seslenen Özcan, '11 yıl oldu, artık gidin, istenmiyorsunuz' dedi.

Belediyeden ırkçı afiş: 'Artık gidin istenmiyorsunuz'

CADDEDEKİ BİLBOARDLARA ASTIRDI

Tanju Özcan’ın isminin yazılı olduğu, ‘Bolu Belediyesi’nden geçici sığınmacılara son çağrı’ başlıklı Türkçe ve Arapça yazılan ilanda, “Geçici sığınmacılara sesleniyorum; 11 yıl önce ülkemize misafir olarak geldiğinizi söylediniz. Türk milleti de kıt kaynakları ile yılardır size sahip çıkıyor. Artık bu misafirlik fazla uzadı. Ülkemizdeki ekonomik buhranı görüyorsunuz. Gençlerimiz işsiz, aileler açlık sınırının altında yaşıyor. Bu şartlarda artık sizinle paylaşacak ekmeğimiz ve suyumuz kalmadı. Geldiğiniz gibi gitme zamanınız geldi. Artık istenmiyorsunuz, dönün ülkenize” ifadelerine yer verildi. Caddelerdeki bilboardlara asılan ilanları görenler durarak, yazılanları okudu.

Belediyeden ırkçı afiş: 'Artık gidin istenmiyorsunuz'Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...