Kılıçdaroğlu: Mültecileri ülkelerine göndereceğiz

Kılıçdaroğlu: Mültecileri ülkelerine göndereceğiz

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Maltepe’de düzenlenen “Milletin Sesi” mitinginde konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde mültecileri ülkelerine göndereceklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu, “Irkçı değiliz ancak sınırlarımızı koruyacağız. Sınırları koruyamayan ülkeyi yönetemez” dedi. CHP belediyelerine düzenlenen rüşvet operasyonlarına da değinen Kılıçdaroğlu, “Biz bu düzeni bozacağız. Kan emicileri sırtımızdan söküp atacağız. Mafyalara, baronlara ses çıkarmayanlar belediyelerimize engel oluyorlar. Başkanlarımız bu engelleri aşarak halka hizmet vermeye devam edecekler” dedi. Vatandaşın ekonomik sıkıntılardan yakındığını dile getiren CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Ekonomik kriz, adaletsiz yönetimin sonucudur. Milyonlarca aile ağır şartlarda geçinemiyor. Onlar emekliye bayram ikramiyesini dahi çok görüyorlar. En önemlisi gençlerimizi kaybediyoruz. Yurt dışına çıkıyorlar” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...