Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Malatya'da korkutan deprem

Düzenleyen:
Malatya'da korkutan deprem

GÜNDEM Haberleri

Son deprem haberi Malatya'nın Hekimhan ilçesinden geldi. Korkutan depremin büyüklüğü 4.5 olarak kaydedildi, AFAD'dan açıklama var. İşte son gelişmeler..

Malatya'da deprem oldu. AFAD, Malatya'daki depremin büyüklüğünü 4.5 olarak duyurdu. Saat 22:04'te meydana gelen depremin merkez üssünün Hekimhan ilçesi olduğu belirtildi. Depremin derinliği 15.05 km olarak açıklandı. 

AFAD'dın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Malatya'nın Hekimhan ilçesinde saat 22.04'te 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

"OLUMSUZ BİR DURUM YOK"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Malatya'nın Hekimhan ilçesinde, saat 22.04'te meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremde, Malatya genelinde ve çevre illerde herhangi bir olumsuz durum ve ihbar ulaşmamıştır. Hemşehrilerimize geçmiş olsun." ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...