Şehit Astsubay Ferhat Gedik'in objektifinden Eren Bülbül'ün son fotoğrafı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şehit Astsubay Ferhat Gedik'in objektifinden Eren Bülbül'ün son fotoğrafı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün ölüm yıl dönümünde son çektirdiği fotoğrafı ortaya çıktı.

5 yıl önce Maçka'da teröristlerin yerlerine askerlere gösterirken hain bölücü PKK mensupalrı tarafından ateş edilen Eren Bülbül şehit edilmişti. 15 yaşındaki Eren'in şehit edilişinden 5 yıl geçti ama acısı hala ilk günkü gibi. Anne Ayşe Bülbül ise oğlunun acısı ile yaşıyor. 

ŞEHİT ASTSUBAY EREN'İN ÖLMEDEN ÇNCE SON FOTOĞRAFINI ÇEKTİ

Şehit edilen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik, şehit olmadan dakikalar önce kendi telefonu ile 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün de aralarında bulunduğu grubun fotoğrafını çekti.

Eren Bülbül’ü korumak için hain terör örgütünün silahından çıkan 41 kurşunla şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in cep telefonu kamerasıyla çektiği fotoğraf karesi görenleri duygulandırdı.

FOTOĞRAFTAN 10 DAKİKA SONRA EREN VE JANDARMA ASTSUBAY ŞEHİT EDİLDİ

Şehit Ferhat Gedik’in çektiği fotoğrafta askerlerle birlikte Eren Bülbül de görülüyor. Bu fotoğraf karesinden 10 dakika sonra çıkan çatışmada Eren Bülbül ile Ferhat Gedik’in şehit olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...