Meteoroloji bölge bölge uyardı! Kuvvetli sağanak geliyor (13 Ağustos 2022 hava durumu)

Düzenleyen:
Meteoroloji bölge bölge uyardı! Kuvvetli sağanak geliyor (13 Ağustos 2022 hava durumu)

GÜNDEM Haberleri

Meteoroloji 13 Ağustos 2022 hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Trakya, Ege, Karadeniz, İç Anadolu ve Akdeniz'in büyük bölümünde sağanak bekleniyor. Hava sıcaklıkları ise mevsim normalleri civarında ve üzerinde seyredecek.

Hafta sonu planı yapanlar dikkat... Meteoroloji bölge bölge uyardı, sağanak yağış kapıda. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre 13 Ağustos 2022'de Trakya kesimi, Kuzey Ege’nin iç kesimleri, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Balıkesir, Bilecik, Osmaniye, Eskişehir, Tokat, Artvin ve Ardahan çevreleri, Antalya’nın ve Adana’nın iç, Kahramanmaraş’ın batı, Hatay’ın kıyı kesimleri ile Çanakkale’de yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Kalan kesimlerde ise havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİ CİVARINDA

Bugün hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sıcaklıkların genellikle mevsim normalleri civarında, doğu bölgelerde yer yer mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji bölge bölge uyardı! Kuvvetli sağanak geliyor (13 Ağustos 2022 hava durumu)
13 Ağustos 2022 hava durumu tahmin haritası

BÖLGELERİMİZDE HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA
Parçalı bulutlu, Trakya kesimi, Balıkesir, Bilecik çevreleri ile Çanakkale’nin kuzey ve doğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE
Az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, Kuzey Ege’nin iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ
Parçalı ve az bulutlu, Osmaniye çevreleri, Antalya ve Adana’nın iç, Kahramanmaraş’ın batı, Hatay’ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor

İÇ ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

 

BATI KARADENİZ
Parçalı bulutlu, iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri ile Tokat ve Artvin çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU
Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...