HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

MSB duyurdu: 4 gemi daha Ukrayna'dan hareket etti

Düzenleyen: /
MSB duyurdu: 4 gemi daha Ukrayna'dan hareket etti
MSB, Ukrayna, Tahıl Gemisi, Sevkiyat, Haber, Dünya, Gündem, Haber

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, Twitter hesabından Ukrayna limanlarından yapılan tahıl sevkiyatına ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Bu sabah itibarıyla ayçiçek küspesi, ayçiçek yağı ve mısır taşıyan 4 gemi daha Ukrayna’nın Odessa ve Çernomorsk limanlarından hareket etti." denildi.

Tahıl sevkiyatı devam ediyor. Tahıl gemileri bu sabah itibari ile Ukrayna limanlarından hareket etti. Milli Savunma Bakanlığı, Twitter hesabından Ukrayna limanlarından yapılan tahıl sevkiyatına ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Bu sabah itibarıyla ayçiçek küspesi, ayçiçek yağı ve mısır taşıyan 4 gemi daha Ukrayna’nın Odessa ve Çernomorsk limanlarından hareket etti." denildi.

MSB'nin açıklaması şöyle:

Ukrayna limanlarından Tahıl sevkiyatı planlandığı gibi sürüyor.

"Ukrayna limanlarından tahıl sevkiyatı planlandığı gibi sürüyor. Bu sabah itibarıyla ayçiçeği küspesi, ayçiçek yağı ve mısır taşıyan 4 Gemi daha Ukrayna’nın Odessa ve Çernomorsk limanlarından hareket etti."

MSB'den dün yapılan açıklamada da 2’si Yuzhny, 3’ü Çernomorsk’tan olmak üzere toplam 5 Gemi mısır ve buğday yüklü olarak Ukrayna limanlarından çıkış yaptığı duyurulmuştu.


MSB duyurdu: 4 gemi daha Ukrayna'dan hareket etti

MSB'nin Twitter hesabından yaptığı açıklama 


Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...