HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bakan Süleyman Soylu'dan Gaziantep'te camilerden yapılan anonsa ilişkin açıklama

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bakan Süleyman Soylu'dan Gaziantep'te camilerden yapılan anonsa ilişkin açıklama
Süleyman Soylu, Gaziantep, Operasyon, , Haber

GÜNDEM Haberleri  / AA

İçişleri Bakanı Soylu, Gaziantep’te Suriye sınırında camilerden yapılan uyarı anonsuna ilişkin açıklamada bulundu. Soylu, "Sokağa çıkma yasağı falan söz konusu değil. Sadece ufak bir uyarı söz konusu olacakmış, zannediyorum maksadını aşmış bir ilan yapılmış." dedi.

Soylu, 17 Ağustos 1999 Marmara depreminin merkez üssü Gölcük'te deprem şehitlerini anma etkinliğine katıldı.

Bakan Soylu, etkinliğin ardından bir gazetecinin Gaziantep'te camilerden yapılan anonslara ilişkin sorusu üzerine şunları söyledi:

"Vali Bey ile biraz önce konuştuk. Sokağa çıkma yasağı falan söz konusu değil. Sadece ufak bir uyarı söz konusu olacakmış, zannediyorum maksadını aşmış bir ilan yapılmış. Ne sokağa çıkma yasağı var ne başka bir şey söz konusu. Bu tip işlerde buradaki kamu görevlilerine de ikazım soğukkanlı olmalarıdır. Oradaki kamu görevlilerini de tenkit ettiğimi söylemek istiyorum."

NE OLMUŞTU?

Gaziantep Karkamış'ta gece saatlerinde bölgedeki camilerden "Kahraman Türk Ordusu birazdan terör örgütü PKK'ya operasyon düzenleyecektir." anonsu yapılırken vatandaşlardan evlerinden çıkmamaları istendi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...