Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bodrum'da bulunan insan kemikleri, hava almak için evden çıktıktan sonra kayıplara karışan gence ait çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bodrum'da bulunan insan kemikleri, hava almak için evden çıktıktan sonra kayıplara karışan gence ait çıktı

GÜNDEM Haberleri

Bodrum'da ormanda bulunan insan kemiklerinin sırrı çözüldü. Kemikler hava almak için dışarı çıktıktan sonra 5 aydır kayıp olarak aranan üniversite öğrencisi Vedat Altun'a (26) ait çıktı. Ekipler, Torba- Kızılağaç bölgesinde drone ve kadavra köpeği ile detaylı arama başlattı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Vedat Altun yaz döneminde otelde çalışmak üzere Bodrum'a geldi. Bipolar bozukluğu olduğu iddia edilen genç, 6 Temmuz'da çalıştığı otelden "Hava almaya çıkıyorum" diyerek ayrıldı, bir daha dönmedi. Altun'dan haber alamayan ailesi, Erzurum'dan Bodrum'a gelip, kayıp ihbarında bulundu. Bunun üzerine üniversiteli genç için arama çalışması başlatıldı. Çevredeki güvenlik ve mobese kamerası kayıtları incelenmeye alındı. Mobese kayıtlarında, Altun'un en son Torba kavşağında görüldüğü tespit edildi. Bu bölgede yapılan aramalardan sonuç alınamadı. Ailesi ve yakınları, aynı kavşakta nöbet tutmaya başladı.

 

BULUNAN KEMİK KAYIP GENCE AİT ÇIKTI

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı asayiş, trafik, istihbarat ve JASAT ekiplerinin dron ve kadavra köpeği destBodrum'da bulunan insan kemikleri, hava almak için evden çıktıktan sonra kayıplara karışan gence ait çıktıekli çalışmaları sürerken, aramalara Ankara'dan gelen Jandarma Arama Kurtarma ekibinin yanı sıra asayiş, AFAD, UMKE ve Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği ekipleri de destek verdi. Bunun yanı sıra havadan polis helikopteriyle de arama yapıldı. Ekipler, çalışmalar sırasında Torba-Kızılağaç bölgesindeki ormanda kemik parçası buldu. İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki DNA analizleri tamamlandı. Analize göre kemik parçalarının Altun'a ait olduğu tespit edildi.

Bodrum'da bulunan insan kemikleri, hava almak için evden çıktıktan sonra kayıplara karışan gence ait çıktı

POLİS YENİDEN ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Bunun üzerine polis ve jandarma ekipleri ile Muğla 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği gönüllülerince kemiklerin bulunduğu ormanlık alanda yeniden arama çalışması yapıldı. Yaklaşık 50 kişinin yer aldığı çalışmalarda dron ve kadavra köpeği de kullanıldı. Aramalar sonucunda Altun'a ait başka bir ize rastlanılamadı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...