İntihar eden kadının yaşadığı dehşet mektuplarıyla ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da 4. kattaki evinin penceresinden atlayarak intihara teşebbüs eden Emine Ö.’nün yaşadığı dehşet ardında bıraktığı mektuplarla ortaya çıktı. Yoğun bakımda tedavisi süren talihsiz kadının, evde hapis hayatı yaşadığı, öldürülme korkusuyla uğradığı darp ve baskıyı kimseye anlatamadığı öğrenildi.

28 Ocak günü 4. kattaki evinin penceresinden atlayarak intihara teşebbüs eden Emine Ö.’nün yoğun bakımdaki tedavisi sürerken, kardeşi Ömer Kanber yaşananlar nedeniyle ablasının eşi M.Ö. isimli zanlıdan şikayetçi olduklarını söyleyerek açıklamalarda bulundu.

Ömer Kanber, “Ablamın evli olduğu kişi ablamla evlenmeden önce evli birisiydi. Evlendiği kişi ile huzursuz olduğundan dolayı ablamla sosyal medya üzerinden tanışmış. Kendisi bizim kendi köylümüz. Ablama “Hanımımla durumum iyi değil ben boşanacağım” demiş. Ablamın da durumu iyi değildi. Nişan atma durumu olmuştu birkaç ay öncesinden o da psikolojik bir çöküntü içindeydi. Ondan yaralanarak, aklına girerek ‘boşanıp seni alacağım’ demiş” şeklinde konuştu.

'KANDIRILDIĞINI ANLADI'

Ablası ile zanlı M.Ö.’nün 1 ay birlikte yaşadığını söyleyen Kanber “Ablam sonra kandırıldığını anlıyor. O süreç içerisinde dayak yemiş şiddet görmüş. Bizim evimize gelip sığındı. Biz sahip çıktık. M.Ö. eski karısından ayrılıp ablamla evlilik yaptı. Evlilik olduğu günden itibaren dayak, şiddet, ‘psikolojisi bozuk, ruh hastasısın’ gibi tabirler kullanarak ablamın psikolojisini altüst etti. Biz bundan her konuda cana, mala zarar vermesinden dolayı şikayetçiyiz. Bu kişi hala dışarıda yani. Nasıl dışarıda bilmiyorum. Cinayete teşebbüs var. Vermiş olduğu mektuplar var, notlar var” dedi.

Olay nedeniyle şikayetçi olan Baba Bahattin Kanber ise dilekçesinde “Kızım Emine 28 Ocak 2023 günü oturduğu evin 4. katından kendini atarak intihara teşebbüs etmiştir. Kızım yazdığı yazıları annesine bırakmıştır. Bu kişinin maddi durumu iyi bu nedenle yurt dışı çıkış yasağı konulmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

'PERDE BİLE AÇAMIYORUM'

Öte yandan Emine Ö.’nün yazdığı iddia edilen mektuplar da yaşanan olayın ardından ortaya çıktı. İntihara teşebbüs eden Emine Ö.’nün “Kafama vuruyor hep başım ağrıyor, Televizyondaki erkeklerden kıskanıyor. Perde açamıyorum kendi gelip açıyor havalandırıyor. Evde hapis hayatı yaşıyorum. Çelik kapı çalsa dahi açamam. Aç da gör seni öldürürüm diyor. Ses bile veremiyorum. Bir gün öleceğim korkusu var. Telefonumda hattım yok” ifadelerini kullandığı görüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...