İzmir'de feci kaza! Kamyonla çarpışan araç kanala uçtu: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İzmir'de feci kaza! Kamyonla çarpışan araç kanala uçtu: Ölü ve yaralılar var

GÜNDEM Haberleri

İzmir Tire'de meydana gelen kazada bir otomobil kamyon ile çarpıştı. Araç daha sonra kazanın şiddetiyle kanala düştü. Kazayı görenler durumu anında yetkililere bildirdi, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Sağlıkçılar kanala düşen aracın sürücüsünün hayatını kaybettiğini belirledi, 3 kişi ise yaralı olarak çıkarıldı.

 İzmir’in Tire ilçesinde kamyonla çarpışan otomobilin kanala düştü. Feci kazada 1 kişi canından oldu, 3 kişi de yaralandı.  Kaza, ilçeye bağlı Kahrat Mahallesi yakınlarında gerçekleşti. Ödemiş yönünden Tire yönüne doğru seyir halinde olan Mehmet T. idaresindeki otomobil, karşı yönden gelen Kenan Ş. idaresindeki kamyonla çarpışarak kazanın şiddetiyle kanala düştü.

KANALA DÜŞEN ARAÇTAN 1 KİŞİNİN CESEDİ ÇIKARILDI

Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, otomobilin sürücüsü Mehmet T.’nin (56) hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobilde bulunan ve kazadan yaralı olarak kurtulan M.E.E., D. B.E., ve R.T. ise ambulanslara Ödemiş Devlet Hastanesine kaldırıldı.

KAMYON SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Kamyon sürücüsü Kenan Ş. jandarma tarafından gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza sebebiyle yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kalan yol, çalışmaların ardından yeniden trafiğe açıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...