Kahramanmaraş depreminin boyutu gün ağarınca ortaya çıktı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş'ta 7,4 büyüklüğünde meydana gelen depremde birçok bina yıkıldı. Bölgeden haberler gelmeye devam ediyor. Bölgede bir binadan çekilen görüntüler acı durumu gözler önüne serdi.

AFAD, saat 04.17 sıralarında Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurmasının ardından depremin birçok ilden hissedildiği bilgisi geldi. Bölgede ciddi yıkımlar meydana gelirken, can kayıpları haberleri gelmeye devam ediyor. 

Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, yıkılan binalardaki kurtarma çalışmalarının da sürdüğü bildirildi. Ölü ve yaralıların olduğu belirtilirken, sahada tüm ekiplerin çalışma yaptığı kaydedildi.

Kahramanmaraş depreminin boyutu gün ağarınca ortaya çıktı!

Şehir merkezinde Trabzon Caddesi ile Müftülük Meydanı çevresi ise yüksek bir binadan görüntülendi. Görüntülerde birçok binanın enkazı yer alırken, durumun vahameti ortaya çıktı.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE İL İL SON DURUM…

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...