Kahramanmaraş'ta sabaha karşı 5 büyüklüğünde deprem | Son depremler

- Güncelleme:
Kahramanmaraş'ta sabaha karşı 5 büyüklüğünde deprem | Son depremler

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş saat 05.53'te 5 büyüklüğünde deprem ile sallandı.

AFAD'dan alınan verilere göre; Kahramanaraş'ın Onikişubat ilçesinde saat 05.53'de 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 6.95 kilometre derinliğinde oldu.

ARTÇILAR SÜRÜYOR

6 Şubat'ta meydana gelen ikiz depremlerin ardından Kahramanmaraş'ta artçılar sürüyor. Bu sabaha karşı 5 şiddetinde sallanan Kahramanmaraş ile ilgili AFAD'dan açıklama geldi.

Kahramanmaraş'ta sabaha karşı 5 büyüklüğünde deprem | Son depremler

Depremin yaşanmasının ardından resmi sosyal medya hesabından açıklamada bulunan AFAD,“Kahramanmaraş ili Onikişubat ilçesinde meydana gelen 5,0 büyüklüğündeki artçı deprem sonrasında, an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Gelişmeleri takip ediyoruz” dedi

45 BİNDEN FAZLA KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Asrın felaketi denen Kahramanmaraş'lı ikiz depremlerin ardından ölü sayısı 45 bini aştı. 11 ili etkileyen depremlerde birçok kişi göç etmek zorunda kaldı. Bölgede ise artçı sarsıntılar sürüyor.

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...