Kendi çocuğunu kaçırırken yakalandı, hakkında işlem başlatıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Yalova'da bir kişi boşanma aşamasında olduğu yabacı uyruklu eşinin kucağından çocuğunu alıp kaçırmaya kalkıştı. Çevredekiler tarafından yakalanan adam hakkında polis işlem başlattı.

Yalova’da bir şahıs, boşanma aşamasında olduğu Iraklı eşinin kucağındaki bebeği alarak kaçmaya çalıştı. O esnada çevredeki vatandaşlar tarafından önü kesilen adam karakolluk oldu. Polis çocuğunu kaçırmaya çalışan adam hakkında işlme başlattı. O anlar kameralara da yansıdı. 

ÇOCUĞUNU GÖSTERMEDİĞİ İÇİN TARTIŞTI

Türk vatandaşı R.K., boşanma aşamasındaki Iraklı eşi A.A.K. ve arkadaşlarıyla Rüstempaşa Mahallesi Sema Sokak’ta karşılaştı. Baba çocuğunu kendisine göstermediği gerekçesiyle eşiyle tartışmaya başladı. R.K., tartışma sırasında birdenbire annesinin kucağındaki çocuğu alarak koşmaya başladı. Bu sırada anne ve arkadaşlarının çığlık sesleri sokaklarda yankılandı.

"ÇOCUK BENİM" DİYE BAĞIRDI

Fatih Caddesi’nde bekleme halindeki zabıta aracının yanına doğru koşan baba, çevreden gelen vatandaşlara ‘Çocuk benim çocuğum’ diyerek bağırdı. Yaşanan olay sonrasında birbirinden şikayetçi olan şahıslar karakolluk oldu.

HAKKINDA ÇOCUK KAÇIRMAKTAN İŞLEM BAŞLATILDI

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla baba hakkında çocuk kaçırmadan dolayı işlem gerçekleştirildi. Çocuk ise annesine teslim edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...