Muğla'da acı olay! Otomobil dereye düştü, 2 kişi hayatını kaybetti: Kahreden detay ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Muğla'da acı olay! Otomobil dereye düştü, 2 kişi hayatını kaybetti: Kahreden detay ortaya çıktı

GÜNDEM Haberleri

Muğla Marmaris'te otomobilin dereye düştü ve kaza sonucu 2 kadın hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerden birinin doğum günü olduğu öğrenilirken otomobil sürücüsü tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Muğla'da yaşanan kazada ortaya çıkan detay adeta kahretti.  M.B'nin kullandığı otomobil, Sarıana Mahallesi'nde seyir halindeyken son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle su seviyesi yükselen Azmak Deresi'ne düştü.

Sürücü ile araçta bulunan S.C., Ceren Ceylan ve Öykü Kasımoğlu, çevredekiler tarafından araçtan çıkarıldı. İhbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

DOĞUM GÜNÜNDE HAYATINI KAYBETTİ

Araçtaki 4 kişi sağlık ekiplerince Marmaris Devlet Hastanesi ile özel hastaneye kaldırıldı. Ceylan ve Kasımoğlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Otomobil sürücüsü M.B, tedavisinin ardından gözaltına alındı. Araç, itfaiye ekiplerince dereden çıkarıldı. Kazada hayatını kaybeden Ceren Ceylan'ın doğum günü olduğu öğrenildi.(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...