Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son dakika! MİT'ten Irak'ın kuzeyinde PKK'ya darbe: Saad Ali Bedel öldürüldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika! MİT'ten Irak'ın kuzeyinde PKK'ya darbe: Saad Ali Bedel öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), teröre darbe üstüne darbe vurmaya devam ediyor. Irak'ın kuzeyindeki Sincar'da operasyon düzenleyen MİT, PKK/KCK’nın sözde Sincar askeri sorumlusu Saad Ali Bedel'i etkisiz hale getirdi.

Son dakika haberi: Yurt içinde ve yurt dışında operasyonlarına hız kesmeden devam eden Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terörün kökünü kurutmak için operasyonlarını sürdürüyor. TSK'nın Musul'daki Başika üs bölgesine yönelik yeni bir eylem planlaması hazırlığı yapıldığını öğrenen MİT, gelen istihbarat üzerine harekete geçti.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) üslerine yönelik eylemlere bizzat katıldığı öğrenilen ve Sincar'da MİT'e karşı örgüt tarafından organize edilen faaliyetlerin elebaşılığını yaptığı belirlenen Ceko Pir kod adlı terörist Ali Bedel takibe alındı. Bedel'in Sincar'daki faaliyetlerini takip için özel ekip görevlendiren MİT, teröristin Yezidi halk ile iç içe yaşadığını tespit etti.

SİVİLLERİ KORUMAK İÇİN ÜST DÜZEY HASSASİYET

Bedel, MİT tarafından Sincar'da düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirilirken, teröristin kalkan olarak kullandığı sivil halka zarar verilmemesi için üst düzey hassasiyet gösterildi.

PKK/KCK-YBŞ Sincar sözde askeri sorumlusu olarak faaliyet gösteren Bedel'in, MİT'e karşı yürütülen faaliyetleri ve TSK'nın Başika/Gedu Üssü'ne yönelik saldırıları yöneten terörist olduğu bildirildi. (AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...