Son Dakika Osmaniye'de korkutan deprem

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika Osmaniye'de korkutan deprem

GÜNDEM Haberleri

Son Dakika haberine göre Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde saat 14.95'te 4,6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem, yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

AFAD Başkanı Yunus Sezer "Osmaniye ilimizin Düziçi ilçesinde meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla olumsuz bir ihbar bulunmuyor. İlgili tüm ekiplerimiz ile alan tarama çalışmalarına devam ediyoruz. Osmaniyeli hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." açıklamasında bulundu.

https://twitter.com/DepremDairesi/status/1621466799878377472

BAKAN SOYLU: HASAR VE YARALANMA BİLGİSİ ULAŞMAMIŞTIR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu depremle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde saat 14.05'te meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremin ardından taramalar ve ihbarlarda herhangi bir hasar ve yaralanma bilgisi ulaşmamıştır. Gerektiği takdirde Valiliğimiz tarafından bilgilendirme yapılacaktır.Hemşehrilerimize geçmiş olsun" dedi. 

Son Dakika Osmaniye'de korkutan deprem
Deprem çevre illerden de hissedildi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...