Yolcu otobüsüne uyuşturucu operasyonu! Üzerinden 2 kilo kokain çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yolcu otobüsüne uyuşturucu operasyonu! Üzerinden 2 kilo kokain çıktı

GÜNDEM Haberleri

İzmir'de bir otogarda şehirler arası yolcu otobüsüne uyuşturucu baskını yapıldı. Operasyonda, bir çanta içinde uyuşturucu madde getiren şüpheli kıskıvrak yakalandı. Ekipler çantadaki uyuşturucu maddelerini inceledi ve 2 kilo 60 gram olduğunu tespit etti. Yakalanan şahıs, çıkarıldığı merciler tarafından tutuklandı.

Türkiye'nin uyuşturucu ile mücadelesi devam ederken her gün düzenlenen operasyonlarla zehir tacirleri kıskıvrak yakalanıyor ve zehir satışları engelleniyor. Konuyla ilgili İçişleri Bakanı Soylu, dün yaptığı açıklamada zehir tacirlerine adeta darbe vurulduğunu çok sayıda kişinin uyuşturucu nedeniyle gözaltına alındığını duyurmuştu. Öte yandan operasyonlar ve çalışmalar devam ederken İzmir'de ekipler bir yolcu otobüsünde uyuşturucu madde bilgisini aldı ve düğmeye bastı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente şehirler arası yolcu otobüsü ile uyuşturucu madde sevkiyatı olacağı bilgisi üzerine harekete geçti.

2 KİLO UYUŞTURUCU İLE YAKALANAN ŞAHIS TUTUKLANDI

İzmir Otogarı’nda ekiplerce yapılan operasyonda, Ş.Ö., isimli kadın şahıs 2 kilo 60 gram kokain maddesi ile yakalandı. Gözaltına alınan zehir taciri kadın, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...