- MSB: Ermeniler tarafından katledilen Türkleri anıyoruz
22 dakika önce

MSB 1915 olaylarına dikkat çekti: Ermeniler tarafından katledilen Türkleri rahmetle anıyoruz

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 1915'te Ermenilerin Türklere yönelik saldırıları ile ilgili anlamlı bir mesaj yayımladı. MSB'nin paylaşımında, "Ermeniler tarafından katledilen Türkleri rahmetle anıyoruz" sözleri dikkat çekti.
 - 'Döner' esprisi tüm salonu kahkahaya boğdu!
49 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'döner' esprisi salonu kahkahaya boğdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alman mevkidaşı Frank-Walter Steinmeier'i ağırladı. Ortak basın toplantısına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'döner' esprisi damga vurdu.
 - PKK'nın Almanya yapılanmasındaki terörist yakalandı
1 saat 8 dakika önce

Terör örgütü PKK'nın Almanya yapılanmasındaki terörist İstanbul'da yakalandı

MİT ve Emniyet'in ortak operasyonuyla, terör örgütü PKK/KCK'nın Almanya yapılanması sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı. PKK'lı terörist tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 - MSB paylaştı! 6 PKK'lı terörist Irak'ın kuzeyinde vuruldu!
1 saat 8 dakika önce

MSB paylaştı! 6 PKK'lı terörist Irak'ın kuzeyinde vuruldu!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde düzenlenen hava harekatıyla 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
 - Marmara Denizi'nde erkek cesedi bulundu!
1 saat 28 dakika önce

Marmara Denizi'nde erkek cesedi bulundu!

Marmara Denizi'nde, Bursa'nın Karacabey ilçesi açıklarında bulunan erkek cesedinin kimlik tespiti için çalışma başlatıldı. Bulunan cesedin 14 Şubat'ta Karacabey açıklarında batan "Batuhan A" isimli geminin mürettebatlarından biri olduğu tahmin ediliyor.
 - "İsrail ile ticaretimiz bitti"
1 saat 43 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail'le ticaret' sorusuna cevap verdi: O iş bitti!

Alman mevkidaşı Steinmeier'i Külliye'de ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir gazetecinin "Netanyahu'yu Nazi yöntemleriyle suçluyorsunuz ama yoğun ticari ilişkileri ayakta tutuyorsunuz. Bu çelişkiyi nasıl açıklayabilirsiniz" sorusuna cevap verdi. "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti." diyen Erdoğan, "Gazze'deki bu manzarayı Alman dostlarımızın görmesi lazım" diye konuştu.
 - Kastamonu'da orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
2 saat 32 dakika önce

Kastamonu'da orman yangını: Ekiplerin müdahalesi sürüyor

Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler yangının kontrol altına alınması için çalışmalarını sürdürüyor.
 - Gabar ve Cudi bölgesi için karar: 15 gün sürecek
2 saat 48 dakika önce

Gabar ve Cudi bölgesi için karar: 15 gün sürecek

Şırnak Valiliği, Gabar ve Cudi dağları bölgelerinin 25 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında özel güvenlik bölgesi ilan edildiğini duyurdu.
 - Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
3 saat 27 dakika önce

Eski Bakan ve eski Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu

Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından 78 yaşındaki Mehmet Ali Yılmaz, İstanbul Beşiktaş'taki evinde ölü bulundu. Yılmaz'ın ölüm nedeni henüz bilinmezken, ekiplerin yaptıkları incelemeler sonrası Yılmaz'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
 - DEM Partili belediyeden şehit yakınlarına büyük saygısızlık
3 saat 45 dakika önce

Derik Belediyesi şehit yakınlarını hayvan barınağına ve çöp temizleme yerine gönderdi

Son günlerde art arda DEM Partili belediyelerdeki skandallar gündemden düşmüyor. Son olarak Mardin Derik Belediyesi'nde çalışan şehit yakınlarının, hayvan barınağına ve çöp temizleme yerlerine gönderildiği öğrenildi.
 - Danıştay'ın yeni başkanı belli oldu
3 saat 47 dakika önce

Danıştay'da başkanlığa yeniden Zeki Yiğit seçildi

Danıştay Genel Kurulunda bugün yapılan başkanlık seçimlerini 62 oyla Zeki Yiğit kazandı. Mevcut Başkan Yiğit, 4 yıl daha başkanlık koltuğunda oturacak.
 - Yargıtay'da başkanlık çıkmazı: 22. turda da sonuç çıkmadı
3 saat 49 dakika önce

Yargıtay'da başkanlık çıkmazı: 22. turda da sonuç çıkmadı

Yargıtay'da başkanlık düğümü çözülemiyor. Başkan Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle yapılan başkanlık seçimlerinin 22. turunda da sonuç çıkmadı. Seçime 23. tur oylamayla devam ediliyor.
 - 24.04.2024'te nikah salonlarına akın ettiler
3 saat 51 dakika önce

Takvimler 24.04.2024'ü gösterdi, çiftler nikah salonlarına akın etti

Evliliklerine özel ve akılda kalıcı bir tarihte başlamak isteyen çiftler, takvimler 24.04.2024'ü gösterdiğinde nikah dairelerine akın etti. Konya Meram Belediyesi'nde bugün aylar öncesinden randevu alan 36 çiftin nikahı kıyılacak.
 - Dışişleri Bakanlığı'ndan '1915' tepkisi
4 saat 7 dakika önce

Dışişleri'nden '1915' tepkisi: Gerçekleri çarpıtan açıklamalar uluslararası hukuka aykırıdır

Dışişleri Bakanlığı'ndan, "Bazı radikal çevreleri memnun etmek amacıyla 1915 olayları hakkında yapılan tek taraflı açıklamaları reddediyoruz." açıklaması yapıldı. Açıklamada, "Tarihi gerçekleri çarpıtan bu açıklamalar uluslararası hukuka da aykırıdır. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, 1915 olaylarının meşru tartışma konusu olduğunu açık biçimde kayda geçirmiştir." ifadelerine yer verildi.
 - "Bankı çaldım" diyen vatandaşa belediyenin cevabı viral oldu
4 saat 9 dakika önce

"Bankı çaldım" diyen vatandaşa belediyenin cevabı viral oldu

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi'nin sosyal medyada bir kişinin "Beraber oturduk diye bankı çaldım. Ben mi sevmedim?" şeklindeki paylaşımı gündem oldu. Belediyenin hesabından vatandaşa, "Aşka ve aşk acısına saygımız sonsuz da olsa lütfen bankı aldığınız yere bırakınız." cevabı verildi.
 - Almanya'dan kritik ziyaret! Erdoğan Steinmeier'i ağırlıyor
4 saat 47 dakika önce

Almanya'dan kritik ziyaret! Cumhurbaşkanı Erdoğan Alman mevkidaşı Steinmeier'i ağırlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
 - Küflü çikolata skandalı sonrası istifa etmişti
4 saat 48 dakika önce

Küflü çikolata skandalı sonrası istifa etmişti! Patiswiss'in yeni CEO'su belli oldu

Sosyal medyada bir vatandaşın Patiswiss marka çikolataların küflendiğine dair fotoğraflar paylaşması ve Yönetim Kurulu Başkanı Elif Tunaoğlu'nun alaycı açıklaması gündem olmuştu. Tepkilerin ardından Tunaoğlu görevinden istifa ederken yerine eşi Ali Sinan Tunaoğlu getirildi.
 - Akşener'in "Partiden ayrılmaz" dediği isim CHP'ye katıldı
5 saat 14 dakika önce

Akşener "Partiden ayrılacak son kişi" demişti! Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı

İyi Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı. Yanıkömeroğlu'nun rozetinin CHP grup toplantısında Özgür Özel bizzat taktı. İyi Parti lideri Meral Akşener, daha önce Yanıkömeroğlu için "Partiden ayrılacak en son kişi" demişti. 
 - Önce kafa kafaya çarpıştılar sonra yumruk yumruğa dövüştüler
5 saat 26 dakika önce

Önce kafa kafaya çarpıştılar sonra yumruk yumruğa dövüştüler

İstanbul Esenyurt'ta, motosiklet ile bir otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazadan sonra sürücüler yumruk yumruğa birbirine girince ortalık boks ringine döndü. O anlar ise bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
 - Faciadan 5 dakika önce
5 saat 49 dakika önce

Faciadan 5 dakika önce: Antalya'daki teleferik kazası adım adım böyle gelmiş

Antalya'da, Ramazan Bayramı'nın son gününde meydana gelen teleferik faciasında hayatını kaybeden Memiş Gümüş ve ailesinin kabine bindiği anlar ortaya çıktı. Bir kişinin ölümü, 17 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kazadan 5 dakika önce yolcuların da teknik görevlileri uyardığı öğrenildi. 
 - 6 gündür haber alınamıyordu: Bulan ekipler 'pes' dedi
6 saat 28 dakika önce

6 gündür haber alınamıyordu: Yaşlı adamı bulan ekipler 'pes' dedi

Elazığ'da, komşuları 80 yaşındaki Cevdet Çiftçi’den 6 gündür haber alamayınca ekipler harekete geçti. Evin kapısı açılmayınca balkondan içeri giren ekipler yaşlı adamı uyurken buldu. 
Sona Git