Aziz Yıldırım: G.Saray adına utandım!

Aziz Yıldırım: G.Saray adına utandım!

SPOR Haberleri

Şampiyonluk sayısı tartışmalarında ismi geçen F.Bahçe eski başkanı Aziz Yıldırım üç sene sonra suskunluğunu bozdu.

"Artık konuşmam gerekti. Çünkü Galatasaray Kulübü Aziz Yıldırım üzerinden Fenerbahçe'ye savaş açma yoluna gitti" diyen Yıldırım, "Ben Fenerbahçeli değilim, Fenerbahçe'nin kendisiyim. Ben Fenerbahçe için hapis yattım. Böyle bir isim üzerinden Fenerbahçe'ye savaş açmak yanlıştır ve aptallıktır. Bu savaşı açarsanız kaybedersiniz" sözlerini kullandı.

Müracaat etmedik
Yıldırım şöyle devam etti: 2014'te, TFF'ye müracaat etmek üzere bir çalışma grubu oluşturduk. Bu şampiyonluk sayısı konusunda ben 'yayın hakları için' itiraz ettim. Türker Aslan'ı dinledim, 'Biz karar verdik. Müracaat reddedildi' diyor. Yalan söylüyorlar. Ben hiçbir zaman müracaat etmedim. Galatasaray TV'yi izlerken onlar adına utandım. Montaj yapıp, FETÖ'nün yaptığı gibi konuşmamı kesip doğramışlar...

Şikeyi onlar yaptı
"G.Saray şampiyon olsun diye dua eden adamı biliyoruz. Ben FETÖ'yle Türkiye'de mücadele eden ilk kişiyim" diyen Yıldırım, "Yolsuzluk mu yaptım? Şike mi yaptım! Hayır! Hepsi tespitli... Ben şerefli insanım, 'Fenerbahçe şike yapmadı' diyorum. Ama 'Galatasaray şike yaptı' diyorum. Bu ülkeye şikeyi Galatasaray getirmiştir. 8-0'ları unutmadık" sözlerini kullandı. Bu arada F.Bahçe Kulübü, Yıldırım'a açıklamaları için teşekkür mesajı yayınladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...