Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kadınlara başkan çocuklara öğretmen

Düzenleyen:
Kadınlara  başkan çocuklara öğretmen

YAŞAM Haberleri

Aydın'ın Söke İlçesi'nde yaşayan Hatice Özlü, bir yandan AK Parti Söke İlçe Teşkilatı'nda kadın kolları başkanlığı görevini sürdürürken, diğer yandan da Kur’an kursu öğretmenliği yapıyor.

AK Parti Söke Kadın Kolları Başkanlığı'nın yanı sıra, Halkeğitim'de gördüğü kursun ardından sertifika aldıktan sonra, üç yıldan beri Kuran kursu öğretmenliği yapan Hatice Özlü, 35 çocuğa ders veriyor. Didim'in Balat Mahallesi'nin ardından Akyeniköy'de ve Söke Konak Mahallesi Hacı Murat Muslu Camii Kur’an kursunda öğretmenlik yapan Özlü, "Çok iyi bir katılım var. Okulların tatil olmasıyla başladık. Okulların açılmasına kısa bir süre kala da sona erecek. Kurs boyunca da Kur’an-ı kerimi okuyabilecek kapasiteye gelecekler" dedi. Öğrencileri, verdiği ev ödevleri karşılığında dondurmayla ödüllendirdiğini anlatan Özlü, siyasi çalışmaları da aksatmadan sürdürdüğünü belirtti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...