Erkin Koray kaza geçirdi

- Güncelleme:
Erkin Koray kaza geçirdi

GÜNDEM Haberleri

Ünlü şarkıcı Erkin Koray, Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis beldesinde kaza yaptı. Kazada 1 kişi yaralandı.

nbsp;-

Yılbaşı için Bodrum'a bağlı Turgutreis beldesine gelen ünlü rock sanatçısı Erkin Koray, sürücü koltuğunda olduğu araç ile kaza yaptı. Kaza, Turgutreis beldesi Mehmet Hilmi Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ünlü rock sanatçısı Erkin Koray'ın kullandığı 34 RE 426 otomobil, sağa dönüş yaparken, karşıdan gelen Köksal Boztaş yönetimindeki 06 BC 3678 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan sürücünün eşi Sevilay Boztaş (32) yaralandı. Yaralı kadın, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

"TEK SEVİNCİMİZ, KİMSEYE BİR ŞEY OLMAMASI"

Kazanın ardından Erkin Koray, jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. Yaklaşık 2 saat karakolda kalan Koray, çıkışta basın mensuplarına açıklama yaptı. Koray, "Kazayı çok şükür ucuz atlattık. Kaza; adı üstünde. Üzgünüm tabii ki. Tek sevincimiz, kimseye bir şey olmaması. Bodrum'a tatile gelmiş olduğum için can sıkıcı bir durum oldu. İnşallah bu keyifsiz durumu çabuk atlatırım. Bayanın iyi olduğunu öğrendim, hastaneye gidip ziyaret edeceğim" dedi.

Erkin Koray, daha sonra 2 arkadaşıyla birlikte Bodrum Devlet Hastanesi'ne gelerek Sevilay Boztaş'ı ziyaret etti ve yaralı kadının durumu hakkında bilgi aldı.

Yaralanan Sevilay Boztaş ise, kaza anını hatırlamadığını belirterek, "Nasıl oldu, bilmiyorum. Eşim birden gaza bastı ve kavşağı dönüyorduk kafa kafaya çarpıştık. Ben birden uçtum, yere düştüm. Ayağım motosiklet ile kaldırım arasında kaldı. Bize çarpan Erkin Koray'mış. O da çok korkmuştu, hemen yanıma geldi. Ben de o an şok oldum ve çok korktum. Ayağım sargıya alındı ve ağrım var" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...