Vızz gelir, tırıs gider…

A -
A +

Sözde sivrisinek soykırım iddiaları tartışıladursun, kendilerine Sivrisinek Kurtuluş Ordusu adını veren bir sinek bulutu kuytuda kıstırıldı. Karasinek İntikam Tugayıyla ittifak yaparak insanlara yazı zehir etme niyetindeki terör örgütünün, turizmi baltalama amacıyla turistlere toplu saldırı planladığı da öğrenildi. Kaçmayı başaran örgüt lideri ise Cazcuz TV'ye bir kaset yolladı. Kasette tehditlerin yanı sıra, özellikle yeni nesil sivrisineklerin düştüğü stratejik hatalara karşı uyarılar mevcut.
-Ey sivri, beyazdan uzak dur. Kamuflaj sağlayan bölgeler dışında uçmak havada tek elle bile kolayca yakalanmana sebep olur.
-Daha lezzetlidir diye gençlere yönelme. Zira onlar gecenin kaçı olursa olsun senin izini sürüp canına kastedecek azme ve enerjiye sahiptir.
-"Perde dediğin büzgülü ya, nasılsa araziye uyarım" diyerekten tül perdenin arasına konma. Perdenin bir sağına bir soluna elleri yerleştirip bir alkış patlatırsa gidersin.
Nice sivrilerimiz tüllerde desen olmuştur...
-"Gel kon, hele bi soğuklan yiğenim" tarzı sıcak yaklaşımlara, "beni rahat bırak, git abimi ısır" şeklinde yönlendirmelere kanma.
-Işığa yöneldiğinde ampule kon ki, ölürken karşı tarafa azıcık zararın olsun.
-Yatakta dönüp duran insandan uzak dur, sabret uykuya dalsın. İki dakika bekleyeceksin alt tarafı; girsin rem uykusuna, ister kolundan ısır ister kabasından. Anca kaşımak için uyanır...
-Başarısız girişimin soğumadan tekrar saldırma!
-Prizlere dikkat et, şişe mişe gibi bir şey takılıysa burnunu tıka!
-İntihara meyilli değilsen asla ve kata açık televizyon ya da bilgisayar ekranına konma. Anında cılkın çıkar.
-Ağız, burun çevresine pike yapma! Maalesef ki, motorumuz diğer sineklere göre düşük beygirli, hava akımlarına kapılabilirsin.
-Isırdığın bölgeyi ikinci kez ısırma gafletinde bulunma! İlk ısırığın acısını hisseden düşman intikam ateşiyle yanar. O minik ısırık, o koca bünyeyi alarma geçirmiştir. Kaç!
-Bulduğun damarı çatlayana kadar sömürüp doğru dürüst uçamayacak kadar şişirme kendini.
-Yemek sonrası rehavetle kabak gibi duvarın ortasına konma. O kadar dolap, masa, eşya arkası kalmadı; bir duvar var sanki. Aferin! Radara girersin, acemi avcılar tarafından bile tek hamlede duvar lekesi hâline getirilirsin.
-Kaşıması zor yerden sokma! Ayak serçe parmağı, dirsek arkası, topuk gibi bölgelerden ısırılınca acayip kin besliyor, inadına peşine düşüyorlar...
-Baktın kaçamıyorsun, sona yaklaştın, harakiri yap. Yakında sinek kovucu, elektrikli zımbırtı ne varsa bodoslama dal. Hayata onurlu bir vedan olsun...
Ninem diyor ki; Aptalın korkağı taşın büyüğüne sarılır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.