Kartal düşerken!

A -
A +

Beşiktaş'ın burada anlatılamayacak kadar çok sorunu var. Tek güzel yanı kol kırılır yen içinde misali; hüznü, çileyi, her türlü acıyı nergis gibi sahiplenerek ümitle kendine saklaması. 

Sosyalist takım kuracakmış!"        Yahu; komediye bakın komediye... Dünyada sosyalizm mi kaldı, bütün sosyalistler kapitalist oldu; buna Slaven Bilic de dahil. Amma kafa buluyor adam insanımızla "sosyalist takım kuracağım" diyerek.
Hadi, oradan. Sen önce Beşiktaş'ı ülke insanının başını öne eğdirmeyecek güçte takım yap, yapabiliyorsan.
Beşiktaş'ın Avrupa serüveni başarılı tezgâhtarın "pantolon olmadı gömlek verelim" cinsinden ibaret. Sen, Şampiyonlar Ligi oynayacakken UEFA Avrupa Ligi'ne razı ol, olacak şey mi, bu?
Onda da, kendi klasında olmayan Asteras'a gol şov yapacağın gecede Yunan temsilcisini cesaretlendir.
Sorarım size Partizan ve Tottenham'ın olduğu grupta Beşiktaş bu oyunla yol alır mı? Sanmam!
Hakkını yemeyelim, Oğuzhan ve Gökhan Töre bu takımın çok özel iki oyuncusu. Özellikle Oğuzhan, Beşiktaş'ın en klas ismi; çok teknik, inceci ve bir o kadar da özgür. Ancak bir oyuncuya bu kadar özgürlük tanınması doğru mu? Bence bu kadarı fazla, Beşiktaş, Gökhan'ın ayağından kazandığı golü Oğuzhan'ın katkısıyla bulsa da fazla. Maçın başındaki roketlenmişçesine, üst direk-alt çizgi arasında med-cezir etkisi bırakan o şık vuruşa rağmen, fazla.
Niye mi, Oğuzhan'ın bu davranışı diğerlerine kötü örnek olduğu için.
Diyeceksiniz ki; ilk yarıyı 4-0 bitirebilirdi, Beşiktaş. Doğru ama Zisopoulos'un vuruşunu ve Barrales'in kafasını ne yapacağız? Yani; 4-2'de olabilirdi.
Olmadı, Beşiktaş'ın şansına.
Geçelim; fırsatlar yakalandı ama hovardaca harcandı. Mustafa delicesine vurdu! Olcay topu dağlara taşlara gönderdi.
...Ve orta saha söğüt ağacı gibi bel verdi, eğildi; bu nasıl Beşiktaş arkadaş?
Atiba'nın pas hataları katlanılacak gibi değil. Veli ise çok ağır, takımın temposunu düşürüyor.
Sosa mı, henüz bir şey fark edemedik.
Demba Ba ısındı, ısındı ama "Malzeme bu" diyen Bilic'in risk haritası içinde buharlaştı.
Pardon; Parra'yı unuttuk. Asıl suçlu zemin... Beni şaşırtan ise; bir yağmur yağdığında adı "Olimpiyat" olan stadın zemininin nasıl böyle tarlaya döndüğüdür?
Futbolcuya milyon dolarları ödeyen yöneticiler nerede, sorumlular uyuyor mu?
Heyhat!

MAÇIN ADAMI

Gökhan Töre

KIRILMA ANI

Pektemek'in sakatlanışı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.