Olmadı Şenol Hoca’m!..

Sesli Dinle
A -
A +

“Büyük ümitlerle iş başına getirildiğin Beşiktaş Futbol Takımı’nın bugünkü durumu” konusunda camiana, taraftarına hesap vereceğine, “hedef değiştirerek” tamamen “bambaşka” konuları da birbirine karıştırarak konuşuyor… Ve de “lig iptal edilsin” diyorsun!..

 

Vay… Vay… Vay… Takımın şu anda “lig lideri olsa” ve hatta “Şampiyonluk yarışında iddialı olacak bir puanı toplamış olsa” idi, bu sözleri söyler miydin?..

 

Daha mart ayı gelmeden “ununu elemiş (Türkiye Kupası’ndan elenmiş) ve de “neredeyse” eleğini duvara asmak üzere olan (Lig şampiyonluğu ümidini yitirmiş) bir takımı, bu noktaya kim getirdi; bugünlerde alınan kararlar mı?..

 

Geldiğinde, “iyi sonuçlar” üzerine “Güneş doğdu” diye atılan başlıklar ve manşetler… Şimdilerde “Güneş battı” başlık ve manşetlerine dönmüşse… Bunun “Federasyon’un, il güvenlik kurullarının aldığı kararlarla ne ilgisi var?

 

Yazıklar olsun; Beşiktaş’taki geleceğini “Hatayspor önünde alınan 2-1’lik mağlubiyetin galibiyete çevrilmesine bağlıyorsan” bu sana ve kariyerine yakışıyor mu, Sevgili Hoca’m?..

 

Bu kararın “Futbol Statü ve Talimatı’na bağlı olarak verildiğini” ve “bu talimatın hükümlerinin çıkıldığında, “konunun UEFA’ları da aşarak FIFA’lara kadar gidecek yolu açacağını” nasıl düşünmezsin?..

 

Dahası, daha da kötü; galiba TV seyretmiyor, gazete de okumuyorsun…

 

“Bu kararları kim aldı” diyorsun. “Deplasman yasağı kime, neye göre alındı? Bu karara katılmıyorum. Bunlar keyfî alınacak kararlar değil” dediğin iki kararı, İstanbul’da ve Kayseri’de “İl Güvenlik Kurulları” aldı. Bu kararların Federasyon’la ilgisi yok ve “deplasman yasağı” da değil… “O gün, o şehirler için” alınmış; “doğrudan güvenlikle ilgili iki karar” bunlar…

 

Senin gibi “tecrübeli ve kariyerli” bir insanın “bilmeden konuşması” elbette hata ama asıl “Bilemediğini bilmeden konuşma” işte bu kabul edilemez!..

 

Geliyoruz, “hedef değiştirmek istediğin” asıl konuyu “doğru konumuna getirerek” yazmaya… 

 

Çok basit bir sorum var; “Göreve geldiğinden bu yana, yedeğiyle, asiliyle kadronun içinde ‘bir tanecik’ futbolcu göster ki, ‘futbolu bakımından’ bir adım ileriye gitmiş” olsun; evet göster bir tanecik!

 

Üstelik bu sürede “başına tribünlerden” taş falan da atılmadı; çok sakin, sana yakışacak “bilgelik içinde”  açıklamalar yapabilir; “2023-24 sezonu için ‘neler’ yapılacağını” anlatır, Beşiktaş camiasına ve taraftarına “güzel günler” vadedebilirdin ve de “öyle” yapmalıydın!...

 

Diyelim ki, sen haklısın; alınan kararların hepsi hatalı” ama insaf ile söyle Sevgili Hoca’m; “bunların Beşiktaş’ın bugün içine düştüğü futbol kriziyle” ne ilgisi var?..

 

Federasyon, Hatayspor mağlubiyetini ve Gaziantep beraberliğini silsin, takımının puanlarına “o maçları hükmen galibiyete çevirerek” 5 puan eklesin; Galatasaray ve Fenerbahçe ile kaç puan farkın kalacak, farkında mısın?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.