Sürpriz değil!

Sesli Dinle
A -
A +

Aranın kapanması için bir fırsat maçıydı. Neticesi G.Saray ve Trabzonspor kadar F.Bahçe'yi, Beşiktaş'ı da çok ilgilendiriyordu.

 

Psikolojik üstünlük zaten G.Saray'daydı. Maç fazlasıyla da 9 puana çıkan fark dün akşam biraz daha pekişti.

 

Maç; Okan Buruk'a yazılır!

 

En az iki tane gerekçem var!

 

1) G.Saray'ın ilk golünde Kerem hiç olmadık yere bir koşu attı, İcardi'yi gördü. Arjantinli çok ince işler yaptı, Mertens çerçeveyi gördü... Bu üç oyuncudan hiçbirinin yaptığı doğaçlama değildi. Bir ezberi uyguladılar.

 

2) Barış Alper tercihlerinde çok hata yaptı, müsait durumdaki arkadaşlarını hiç düşünmedi. Okan Buruk, hiç beklemedi yerine Yunus'u aldı. Ve Yunus ile hemen bir penaltı kazanıldı.

 

Hakemi nasıl buldum?

 

Halil Umut Meler, görüş mesafesinin çok zorlaştığı maçta işi hiç VAR'a bırakmadan kontrolü elinde tutan bir hakem yönetimine imza attı.

 

1) Müsabaka; 19.02'yi 13 saniye geçe başladı. Maalesef bu ülkede maçlar saatinde başlayamıyor.

 

2) Hakem, ilk dakikalardaki Nelsson-Eren gerginliğini tolere etmedi. Kartlarını kullandı. Vücut dili ile de otoritesini hissettirdi.

 

3) 49'da G.Saray'ın penaltı beklediği pozisyonda Trabzonlu oyuncunun kolu kapalıydı.

 

4) 51'de Trezeguet, net bir şekilde Yunus'un ayağına bastı, sarı kart ve penaltının tartışılacak tarafı yok.

 

5) Uzatmalarda başına bir cisim gelen 2 numaralı yardımcı hakem Ekrem Kan'ın Süper Lig'deki ilk maçının tarihi 25 Ağustos 2001. Bu ligde tam 22 yıldır aralıksız bayrak sallıyor. 

 

Maçın adamı: Okan Buruk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.