7 DÜVELDEN 7'Lİ MASAYA DESTEK!

Sesli Dinle
A -
A +

İngiltere, Fransa, Almanya, Belçika, Hollanda, İsviçre, İsveç, İtalya, ABD İstanbul’daki Başkonsolosluklarını geçici süreyle kapattılar. Bir Fransız lisesi de iki günlüğüne eğitime ara verdi…

 

Bu garip gelişmeler üzerine Türkiye Dışişleri Bakanlığı, adı geçen devletlerin büyükelçilerini dâvet ederek icraatın sebebini sordu. İddialarına nazaran sebep, DEAŞ’mış. Bu örgüt, güya saldıracakmış. O zaman hariciye görevlilerimiz şunu dediler:

 

-Biz müttefikiz. Mademki bir terör saldırısı ihbarı aldınız; o zaman elinizdeki bu bilgiyi neden bizimle paylaşmadınız?

 

Haklıyız!

 

Hatta böyle bir malumatı alınca ilgili devletle paylaşmak için müttefik olmak da şart değil. İnsan olmak yeter. Biri tehlikedeyken, kaza geçirirken hiç tanınmasa bile yardımına koşulur. Bu devletler, terör örgütü İstanbul’u kana bulayacağı için kendi temsilciliklerinin kapılarını kapatıyorlarmış. Dediğimiz gibi, Fransız lisesi de tedrisata ara vermiş…

 

O zaman şunu sormak şarttır:

 

-Sizin vatandaşlarınız can sahibiyse İstanbul’da yaşayan insanlar da can sahibi. Sizin okulunuzda okuyan gençlerin korunması gerekiyorsa bizim eğitim kurumlarımızda okuyan talebelerin de korunması gerekir!!!

 

Nitekim İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, sorduğu şu soruda yerden göğe haklıdır:

 

-Mademki istihbarat sahibiydiniz o hâlde İstiklal Caddesi’nde yaşanan terör saldırısını bize niçin haber vermediniz?

 

Haçlı dünyası, bilgi paylaşımı yapmamıştır?

 

Çünkü; iddialar senaryodur, düzmecedir.

 

 Sn. Soylu’nun teşhisi aynen doğrudur?

 

-Bu bir psikolojik savaştır!!!

 

Konsolosluk kapatma tiyatrosunda işin başını Washington’un çektiği söyleniyor. Beyaz Saray’dan Roma aranmış ve “şu bahaneyle biz İstanbul başkonsolosluğunu kapatıyoruz, size de tavsiye ederiz!” denmiş… Muhtemelen başka başkentler de aranmıştır. Veya haber diğer merkezlere sıçramıştır. Bu bilgi yalanlanmadığına göre inanılacaktır.

 

Niçin, böyle bir oyun sahneye kondu?

 

Sn. Biden, henüz başkan adayı iken ne demişti?

 

-Seçildiğimde Türkiye’de muhalefetle iş birliği yaparak bu diktatörü devireceğiz!

 

Nitekim Sn. Kılıçdaroğlu da “iktidarı dostlarımızla birlikte düşüreceğiz!” diyerek Joe Biden’a arka çıkmıştı. Hamburger mazeretiyle biten ABD gezisi, Londra’da tefecilerle görüşme abesliği gibi birkaç dış seyahat, bu fikrin hayat bulmasına zemin aramak içindir. 6’lı denen, aslındaysa 7’li olan masanın 7 Düvel başkentinin ırağında olduğu söylenemez. Avrupa’dan “aferin” alma hevesi, bile bunu isbata yeter. Masanın, “ruh çağırma” masasına dönmesi, bir türlü anlaşamaması ve aday çıkaramaması da çoklu telkinler yüzündendir.

 

Ortada 7’li bir masa var. Şu son konsolosluk kapatma tertibi de bir kere daha gösterdi ki bir de 7 Düvel vardır. Bu 7 Düvel… bir asır evvel, bu devlete dayatıp kabul ettirdiklerinin elden çıkmakta olduğunu, yeniden başa güreşmeye başladığımızı, 2071 Cihan Devleti Türkiye hedefini bir Kızılelma olarak ufka aldığımızı, Ayasofya’yı açtığımızı, Türk Devletleri Teşkilatını kurduğumuzu, ekonomik saldırıları yenebildiğimizi, salgında bile ayakta kaldığımızı, savunma sanayii ve topyekûn kalkınmada büyük hamleler yaptığımızı, itibarımızın parladığını, Türk ve İslam dünyasının fiilen lideri konuma geldiğimizi… derin hazımsızlık, kıskançlık ve huysuzlukla takip ediyor. Bundan dolayıdır ki işbaşındaki iktidarı bitirmek, Cumhur İttifakı’nı tökezletmek ve Sn. Erdoğan’ın tekrar Cumhurbaşkanı seçilmemesi için… kısacası 14 Mayıs’ta Masa, seçimleri kazansın diye her yol, ihtimal ve hile mubah görülüyor.

 

Konsolosluk kapatma ve eğitime ara verme 14 Mayıs’a çıkan yola döşenmiş mayınlardır.

 

7 Düvel, 7’li Masa’yı iktidar yapmak istemekte. Yetki devri vadedenleri, aferin bekleyenleri, vesayet boyunduruğuna râzı olanları baş tâcı ediyor.

 

Tavsiyemiz şu ki:

 

Yol yakınken 6’lı Masa kendine çekidüzen vermelidir.

 

Bu gidişat yanlıştır.

 

Kendilerini kullandırtmasın, emperyalizmin ümidi olmasınlar.

 

“Kandil Partisi”ne payandalık yapmasınlar.

 

Bir seçim kazanma uğruna, bir makam mevki, unvan uğruna 7 Düvele teslim olacak olanları, bu millet, affetmez...

 

Son söz:

 

1- Konsolosluk kapatma, ucuz bir kurnazlık olarak sahiplerini zorda bırakmıştır.

 

2- Seçimlerden sonra yabancı okullar meselesi, her yönüyle mutlaka masaya yatırılmalıdır.

 

3- “7 Düvel” 1. Dünya Harbi’nde dedelerimizin, üstümüze gelen 7 devlete verdiği addır. Düşmanla 7 cephede muharebe ettik.

 

4- 7 Düvel’in merkezi Vatikan’dır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.