İtirazım Var: Bayılırım Belaya filmine yaş sınırı!

İtirazım Var: Bayılırım Belaya filmine yaş sınırı!

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yönetmen Onur Ünlü'nün Kültür Bakanlığı tarafından 18 yaş sınırı getirilen "İtirazım Var: Bayılırım Belaya" filmi, perde diyemedi.

Başrollerini Serkan Keskin, Hazal Kaya, Büşra Pekin, Öner Erkan ile Özgür Çevik'in paylaştığı ve bugün seyirciyle buluşması beklenen film bandrol verilmediği iddiasıyla perde diyemedi. nbsp;Sinema seanslarında yer alan film hakkında aradığımız sinema salonlarından bazıları, öğleden önceki seansların gösteriminin çeşitli nedenlerle yapılmadığını öğleden sonraki seanslar için ise rezervasyon almaya devam edildiğini açıkladı.


YANLIŞLIK DÜZELTİLDİ FİLM AKŞAM SEANSLARINDA VİZYONA GİRİYOR


Filmin yapımcısı U10 Film'e gönderilen belgede, "Yönetmeliğin 11. Maddesi gereğince film, çocukların ve gençlerin ruh ve beden sağlığını etkileyici unsurlar, genel ahlak, insan onuru ve şiddet içermesi nedeniyle 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir" ibarelerindeki yanlışlık nedeniyle 'İtirazım Var'a bandrol verilmediği açıklandı. Yapımcı şirketin verdiği itiraz dilekçesi sonucunda belgedeki "genel ahlak, insan onuru ve şiddet içermesi" ibaresi "genel ahlak, insan onuru içermediği" şekilnde düzeltilerek, birkaç saat içinde bandrolünün alması beklenen filmin akşam seanlarında vizyona gireceği bildirildi. nbsp;"İtirazım Var: Bayılırım Belaya" filmi camisinde işlenen bir cinayetin izini süren, vicdanlı bir imamın hikayesini konu alıyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...