Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çin filminde Türk oyuncu göz doldurdu!

Çin filminde Türk oyuncu göz doldurdu!

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Daniel Lee'nin yönetmenliğini üstlendiği yeni filmi 'Dragon Blade'te Türk oyuncu Emrah Yılmaz başrolde yer alıyor.

Filmin yıldızları ise Jackie Chan, John Cusack ve Adrien Brody Daniel Lee'nin yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını üstlendiği yeni filmi 'Dragon Blade'te bir Türk oyuncu da ana karakterler arasında yer alıyor. Başrollerini aksiyon filmlerinin ünlü aktörü Jackie Chan, John Cusack ve Adrien Brody'nin paylaştığı ve Çin sinemasının en yüksek bütçeli filmi olarak gösterilen 'Dragon Blade'te Emrah Yılmaz da rol alıyor. Shanghai Tiyatro Akademisi'nden mezun olan ve yine aynı akademi de master yapan Emrah Yılmaz, filmde 2000 yıl önce Roma döneminde Çin bölgesinde yaşayan Kösem (Türk oldukları biliniyor) ırkının lideri 'Kroraina'yı oynuyor. Filmde Yılmaz, Türkçe ve Çince konuşuyor.


'Kroraina' rolü için bin 200 kişi arasından seçilen Emrah Yılmaz, "Rol için Daniel Lee'yle bağlı olduğum US Menajerlik şirketi irtibata geçti ve görüşmeye gittim. Zaten burada eğitim aldığım için bu iş beni de heyecanlandırdı. İlk görüşmeden sonra günlerce savaş, kostüm ve oyunculuk provaları yapıldı. Bu provaların hepsini Daniel Lee ve Jackie Chan büyük bir titizlikle takip etti. Sonunda da yüzlerce kişi arasından rolü aldım. Daniel Lee bir sonraki projesinde yine benimle çalışmak istediğini söyledi. Jackie Chan'de Hong Kong'taki okulunda kendisi tarafından verilen ileri oyunculuk derslerine ücretsiz olarak katılmamı teklif etti. Filmden sonra bu eğitimi alacağım" dedi.


Filmdeki savaş sahnelerinin oldukça zor geçtiğini ifade eden Yılmaz, "Sahneler o kadar gerçek çekiliyor ki, vücudumda çok sayıda morluk var" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...