Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Kelebeğin Rüyası"na bir ödül de Arnavutluk'tan

/ Kaynak: AA
"Kelebeğin Rüyası"na bir ödül de Arnavutluk'tan

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / AA

"Kelebeğin Rüyası" filmi, Arnavutluk'ta düzenlenen 7. Durres Film Festivali'nde "Balkanlar'ın En İyi Filmi" Ödülü'ne layık görüldü.

Arnavutluk'un Dıraç kentide, bu yıl 7'ncisi düzenlenen Durres Film Festivali'nde farklı ülkelerden 200'e yakın film gösterildi.Türk sinemasının "Kelebeğin Rüyası", "SelviBoylum Al Yazmalım" ve "Devlerin Aşkı" filmleriyle temsil edildiği festival jürisi, yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat'ın paylaştığı 2013 yapımı filmi "Balkanlar'ın En İyi Filmi" Ödülü'ne layık gördü. Durres Film Festivali'nde gösterilen bir diğer Türk filmi "Selvi Boylum Al Yazmalım"da "Asya" karakterini canlandıran ünlü oyuncu Türkan Şoray da festivalin onur konuğu olarak etkinliğe katılmış, jüri tarafından Şoray'a "Yaşam Boyu Başarı" Ödülü verilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...