Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dinozorlar İstanbul'u istila edecek!

Dinozorlar İstanbul'u istila edecek!

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Dinozor parkında doğan ilk bebek dinozorun maceraları ile günümüze taşıyan Jurassic Adventures, Türkiye'de çocuklarla buluşuyor.

Dinozorların varlığını sürdürdüğü sihirli bir dünyayı, dinozor parkında doğan ilk bebek dinozorun maceraları ile günümüze taşıyan Jurassic Adventures, Türkiye'de çocuklarla buluşuyor. Bugüne kadar Avrupa'nın birçok şehrinde çocuklara benzersiz maceralar yaşatan gösteri, Türkiye'ye ilk kez geliyor. 5 Ekim – 26 Ekim tarihleri arasında Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde Türkçe olarak gösterilecek olan Jurassic Adventures, ülkemizde ve tüm dünyada Ekim ayında kutlanan Uluslararası Dinozor Ayı'nda çocuklara gerçek dinozorlarla buluşma fırsatı sunuyor. nbsp;Sahne üzerinde oluşturulan Jurassic tema dekorlarıyla, gerçekçi ses ve görüntü efektleriyle etkileyici bir deneyim yaşatan Jurassic Adventures, hayal dünyasının en fantastik kahramanları olan dinozorları, çocukların gerçek dünyasına taşıyor. nbsp;
Kültür Sanat Servisi



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...