Çok konuşulan filmin ikincisi geliyor

Çok konuşulan filmin ikincisi geliyor

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Geçtiğimiz Ağustos ayında vizyona giren Azazil: Düğüm filminin yapımcısı Burak Memişoğlu, 2015'te filmin ikincisi için hazırlıklara başlanacağını açıkladı.

Korku/gerilim türündeki filmle ilgili birçok yorum aldıklarını belirten Memişoğlu, bu yorumlara yönelik seyircilerin kafasındaki soru işaretlerini gidermek istediğini söyledi. "Yerli yapım korku filmlerinin konularının aynı olduğuna" yönelik eleştirilere değinen Memişoğlu, yabancı yapımlarda da bu konuların işlendiğinin altını çizdi. Memişoğlu, "Birebir yaşadığım, şahit olduğum esrarengiz olayları, sinemaseverler ile beyazperdede buluşturmaya devam edeceğim" diye konuştu. nbsp;29 Ağustos'ta vizyona giren Azazil: Düğüm filminin konusu şöyle: "Sinem, anne ve babası vefat ettikten sonra ailesinden kalan evde teyzesi ve eniştesi ile yaşamaktadır. Üniversiteden sevgilisi Akın ile mutlu bir ilişkisi vardır. Bir gün Akın'la arabada giderlerken bir köpeğe çarparak ölümüne yol açarlar. O günden itibaren Sinem için kabus dolu anlar arka arkaya yaşanır."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...