Avatar 2 ne zaman çıkıyor?

Avatar 2 ne zaman çıkıyor?

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Sevilen fantastik filmlerden sevilen Avatar'ın ikincisi ne zaman vizyona girecek?

Dünyanın en ünlü yönetmenlerinden birisi olan James Cameron, Titanic ve Avatar gibi filmleriyle çok ses getirmeyi başarmıştı. Hatta Avatar filmi sinema tarihinin en fazla gişe hasılatı elde eden filmi olmuştu. Geçtiğimiz yaz aylarında ise James Cameron'un yeni Avatar filmleri çekeceği açıklandı. Şimdi ise James Cameron bu yeni filmler ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Empire'a konuşan James Cameron, 48 fps çekilecek olan yeni Avatar filmleri izleyenlerin ağzını açık bırakacağını söylüyor.
James Cameron, Avatar devam filmlerini 60 FPS görüntüyle çekmeyi düşündüğünü, ama evdeki izleyicileri düşündüğü için bu fikir konusunda geri adım attığını açıkladı. Ama en sonunda 48 FPS'in daha yavaş ve mantıklı olduğuna karar verdiğini, devam filmlerini bu şekilde çekeceğini söyledi. Bilim kurgu efsanesinin, teknolojinin sınırlarını zorlayan bir şekilde yapılmaması bizi hayal kırıklığına uğratsa da en azından ilk filmdeki gibi bir görsel ziyafet yaşayacağımız kesin.

James Cameron'un senaryosunu yazıp yönettiği Avatar filmi 2009 yılında gösterime girmişti. Başrollerde Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver yer almıştı. Avatar'ın devamı olarak üç tane film yapılması planlandı. Filmlerin devamlılık oluşturması adına aynı anda çekileceği duyurulmuştu. İlk devam filminin 25 Aralık 2016'da, ikincisinin Aralık 2017 ve üçüncüsünün 2018'de gösterime girmesi planlanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...