Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yurtlarda kalan öğrenciler bu filmi ücretsiz izleyebilecek

Yurtlarda kalan öğrenciler bu filmi ücretsiz izleyebilecek

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Bakanlık, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında KYK yürtlarında kalan öğrencilere Son Mektup filmini ücretsiz olarak izletecek.

400 bine yaklaşan öğrenci sayısı ile Türkiye'nin en büyük genç potansiyelini barındıran kurumlarından biri olan Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, Çanakkale Savaşı'nın 100. yılına özel etkinlikler gerçekleştiriyor. KYK'ya bağlı bütün yurtlarda ecdadımızın gösterdiği olağanüstü mücadele çeşitli programlarla tekrar canlandırılıyor. Duygu dolu anlara sahne olan Çanakkale programları hafızalarda güzel bir iz bırakıyor. Programlara katılan üniversiteli gençler, son yıllarda giderek artan bu tür faaliyetlerin yurtlarında düzenlenmesinden oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.


KYK, bu çerçevede faaliyetlerine bir etkinlik daha ekledi. Yurtlarda barınan öğrencilerin tarih bilincini geliştirmek, milli ve manevi değerlere bakışında farkındalık oluşturmak, yüreklerine vatan sevgisini yerleştirmek amacıyla düzenlenecek "YURTKUR Sinema Günleri"nde 18 Mart 2015 tarihinde vizyona giren "Son Mektup" adlı sinema filmi on binlerce gençle buluşacak. Öğrenciler, ücretsiz olarak sinemalara götürülerek "Son Mektup" filmini izlemeleri sağlanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...