Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ece ile Efe Konyaaltı Kitap Fuarı'nda

Ece ile Efe Konyaaltı Kitap Fuarı'nda

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

EXPO 2016 Antalya'nın sevimli maskotları Ece-Efe, bu yıl 6'ncı kez kapılarını açan Konyaaltı Kitap Fuarı'na katıldı

EXPO 2016 Antalya'nın sevimli maskotları Ece-Efe, bu yıl 6'ncı kez kapılarını açan Konyaaltı Kitap Fuarı'na katıldı ve gelecek yıl kapılarını açacak olan Türkiye'nin ilk EXPO'sunun tanıtımını yaptı. Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarı, “Barış için okumak lazım” sloganıyla cam piramitte açıldı. Fuara bu yıl 94 yazar ve 133 yayınevi katılıyor. 'Çiçek ve Çocuk' temasıyla gelecek yıl 23 Nisan'da açılacak olan EXPO 2016 Antalya'nın sevimli maskotları Ece-Efe de, EXPO'nun tanıtım etkinliklerine katıldı. Açılış töreninde davetliler ile birlikte yer alan sevimli maskotlar, büyük ilgi gördü. Ece-Efe, 120 bin ziyaretçinin gezeceği ve 18 Ekim gününe kadar açık olan fuarda tanıtım etkinliklerini sürdürecek.  Kültür Sanat Servisi

ANTALYA'NIN SEVİMLİ MASKOTLARI
Tohum kart, anahtarlık gibi hediyeler ve EXPO 2016 Antalya'nın tanıtım broşürlerini dağıtan sevimli maskotlar, çocuklardan büyük ilgi gördü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...