Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Soğuksu Milli Parkı'nın filmine sosyal medyada rekor ilgi

/ Kaynak: AA
Soğuksu Milli Parkı'nın filmine sosyal medyada rekor ilgi

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / AA

'Soğuksu: Bozkırdaki Orman' adlı film sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından izlendi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Kızılcahamam'daki Soğuksu Milli Parkı'nı tanıtan "Soğuksu: Bozkırdaki Orman" adlı filmin çekimleri sosyal medyada 1,1 milyon kez izlendi.


Kara akbabaların ve gizemli kedi vaşağın yuvası olarak bilinen Soğuksu Milli Parkı'nın tanıtım filminde çarpıcı hava çekimlerine yer verildi. 


Tanıtım filminin İngilizce versiyonu
İngilizce seslendirmeli versiyonu da yapılan film ile Soğuksu Milli Parkı'nın yurt dışı tanıtımının yapılması hedefleniyor. Filmin, genç kuşakların milli parklardan doğru yararlanması konusunda bir farkındalık oluşturulmasına katkı vermesi hedefleniyor. Filme, "http://bit.ly/1WOBTAT" adresinden de ulaşılabiliyor.


Filme sosyal medya ilgisi
Filme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, filmin televizyon, eğitim çalışmaları ve sosyal medya için 5 dakika olarak hazırlandığını ifade ederek, "Film ile Soğuksu Milli Parkı'na artık başka bir gözle bakılacak. Gençlerimize ve çocuklarımıza milli parktan nasıl faydalanmaları gerektiğini anlatması açısından çok önemli bulduğum bu proje, sosyal medyada da geniş yankı bularak yaklaşık 1,1 milyon kere izlendi" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...