Gerçek Bakışlar Sergisi ziyaretçilerle buluşacak

Düzenleyen:
Gerçek Bakışlar Sergisi ziyaretçilerle buluşacak

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

“Gerçek Bakışlar” isimli fotoğraf sergisiyle Capitol AVM’de 25 Kasım - 15 Aralık tarihleri arasında ziyaretçilerle buluşacak.

Türkiye’nin 1 numaralı* makyaj markası AVON’un yeni maskarası Big & False Lash, göz makyajında devrim oluşturuyor. 1000’den fazla fiberden oluşan formülüyle kalın ve hacimli kirpikler oluşuturan AVON Big & False Lash, bakışlara güçlü duygular katıyor. Sosyal medyada başlatılan “Gerçek Bakışlar” isimli kampanya sonucunda en etkileyici bakışlara sahip 10 kişi uzman jüri tarafından seçildi. Seçilen şanslı isimler ile gerçekleştirilen profesyonel fotoğraf çekimi, “Gerçek Bakışlar” isimli fotoğraf sergisiyle Capitol AVM’de 25 Kasım - 15 Aralık tarihleri arasında ziyaretçilerle buluşacak.

 
Takma kirpikler, hacimli ve kalın kirpiklere sahip olmak için kadınların önündeki tek çözüm olarak görülür. AVON’un Big & False Lash hacim veren maskarası, takma kirpiklere olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor ve 10 saniye içinde kirpiklerinizde oluşturuğuı farkın takma kirpikler kadar güçlü olmasını sağlıyor. AVON Big & False Lash Maskarası sayesinde bakışlar, hiç olmadığı kadar duygu taşıyor ve bu duygu elbette ki fotoğraf karelerinde daha da gerçek hale geliyor.
“Gerçek Bakışlar” kampanyasıyla sosyal medyada ses getiren AVON, bakışlarının gerçekliğine güvenen kadınların fotoğraflarını, profesyonel fotoğraf sanatçısı Candaş Arın, AVON Saç ve Makyaj Artisti Gökhan Yalçıner ve InStyle Dergisi Güzellik Editörü Betül Aydoğmuş’un jüri önderliğinde seçti. Seçilen 10 şanslı kişinin profesyonel fotoğraf çekimi In Style Aralık dergisinde yerini alırken, 25 Kasım- 15 Aralık tarihleri arasında Capitol AVM’de ziyaretçilerle buluşacak.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...