Star Wars Beyaz Saray’ı istila etti

Düzenleyen:
Star Wars Beyaz Saray’ı  istila etti

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yıldız Savaşları serisinin 7. filmi, “Star Wars: Güç Uyanıyor” gösterime girdiği ilk haftada seyirci rekorları kırarken Beyaz Saray da bu çılgınlıktan kendisini uzak tutamadı.

Filmin Beyaz Saray’da asker aileleri ve yaralı askerlerin çocukları için özel bir gösterimi yapıldı. Filmin gösterimi öncesinde yapılan basın toplantısına Star Wars karakterlerinden Fırtına Birlikleri’den (Stormtrooper) iki koruma ve R2D2 isimli robot da katıldı. Beyaz Saray sözcüsü Josh Earnest rutin basın toplantısını bunların eşliğinde yaptı. Toplantı sırasında savaşçıların sesler çıkarması gülüşmelere yol açtı. Basın toplantısında Earnest’ten önce söz alan Devlet Başkanı Barack Obama da film sebebiyle konuşmasını kısa kesti. Obama, “Açıktır ki bugün Beyaz Saray’da en önemli olay bu toplantı değil” diyerek asker ailelerinin filmi seyretmek için beklediğini, bu yüzden kısa ve öz konuşacağını söyledi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...