Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Star Wars'un yeni bölümüne erteleme

Star Wars'un yeni bölümüne erteleme

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Star Wars'un yeni üçlemesinin ikinci filmi 15 Aralık 2017'de vizyona girecek. Filmin vizyon tarihi daha önceden 2017'nin mayıs ayı olarak açıklanmıştı.

"Star Wars Bölüm VIII" ile "Karayip Korsanları"nın beşinci filminin vizyon tarihleri belli oldu. Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, daha önce 26 Mayıs 2017'de vizyona gireceği açıklanan Star Wars Bölüm VIII'in 15 Aralık 2017'de izleyiciyle buluşacak. Rian Johnson'ın yazıp yönettiği filmin ön hazırlıkları devam ederken, çekimleri gelecek ay Londra'da başlayacak. J.J. Abrams, Tom Karnowski, ve Jason McGatlin'in baş yapımcılığını üstlendiği ekipte Kathleen Kennedy ve Ram Bergman da yapımcı olarak yer alıyor.  Disney'in diğer ünlü serisi Karayip Korsanları'nın beşinci filmi için daha önce açıklanan 7 Temmuz 2017 vizyon tarihi ise 26 Mayıs 2017 olarak değiştirildi.  Ünlü oyuncu Johnny Depp'in Kaptan Jack Sparrow'u canlandırdığı filmde, Geoffrey Rush, Orlando Bloom ve Javier Bardem rol alacak.  Post prodüksiyon sürecindeki filmin yapımcılığını Jerry Bruckheimer, yönetmenliğini Joachim Ronning ile Espen Sandberg üstlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...