Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

15. New York Türk Film Festivali

Düzenleyen: / Kaynak: AA
15. New York Türk Film Festivali

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / AA

Amerikan Türk Cemiyeti tarafından düzenlenen 15. New York Türk Film Festivali, 31 Mart-3 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

Amerikan Türk Cemiyeti (The American Turkish Society- ATS) tarafından düzenlenen 15. New York Türk Film Festivali, 31 Mart-3 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

Türk Hava Yolları ve Ramerica'nın sponsorluğunda New York'taki sanat okulu School of Visual Arts Theatre’da gerçekleştirilecek festivalin bu yılki programında yedi uzun metraj ve bir belgesel film bulunuyor.

Bu kapsamda festival, 31 Mart Perşembe günü Çağan Irmak’ın "Nadide Hayat" filminin gösterimiyle başlayacak.

Festivalde Türkiye’nin 2016 yılı Oscar adayı "Sivas" filminin New York prömiyeri de yapılacak. Fransa’nın 2016 Oscar adayı "Mustang"ın gösterimi gerçekleştirilecek.

Festivalde ayrıca 52. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde 4 dalda Altın Portakal kazanan "Sarmaşık" filmi ve "Kar Korsanları"yla birlikte, "Limonata" ve "Motör" filmi de gösterilecek.

Yetkin Dikinciler, Zeki Demirkubuz, Nadir Sarıbacak, Faruk Hacıhafızoğlu ve Cem Kaya’nın da katılım göstereceği festivalde, film gösterimleri öncesi resepsiyon, sonrasında da soru-cevaplı söyleşiler yapılacak.

Festivalde şu ana kadar 300’ü aşkın klasik ve çağdaş dönem uzun metraj, belgesel ve kısa filmin gösterimi gerçekleştirildi.

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...