Efsane ikili moda dünyasını tiye alıyor

Düzenleyen:
Efsane  ikili  moda  dünyasını tiye alıyor

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

2001’de büyük beğeni toplayan Zırtapoz’un devam filminin yıldızlar geçidi kıvamındaki kadrosunda Justin Bieber, Penelope Cruz, Milla Jovovich, Katy Perry de var.

Yönetmenliğini Ben Stiller’ın üstlendiği 2001 tarihli Zoolander filmi 15 yıl aradan sonra yeniden beyaz perdeye konuk oluyor. Senaryo yazarları Justin theroux ve Ben Stiller & John Hamburg ve Nicholas Stoller.  
Owen Wilson, Ben Stiller  ve Will Ferrell’ı başrollerinde izleyeceğimiz filmde Penelope Cruz, Justin Bieber ve Milla Jovovich gibi ünlü isimler kamera karşısına geçiyor.
 Film, aklı kıt model “Derek Zoolander”ın dünya pop starlarını korumak için moda dünyasına geri dönmesini konu alıyor. Zamanının moda ikonu olan modelimiz Derek, bu defa Hansel ile birlikte tekrardan podyumlar dönmeye karar verirler. Ancak zaman Derek ve Hansel’e acımasız davranır. İşler tahmin ettikleri gibi kolay olmayacaktır. Podyumlar artık sosyal medyanın elindedir.   

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...