Kaptan Amerika Kahramanların Savaşı

Düzenleyen:
Kaptan Amerika Kahramanların Savaşı

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Marvel âlemi için sivil savaş alarmı anlamına gelen “Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı”, süper kahramanları öykü dünyasının en önemli konusunda karşı karşıya getiriyor.

Uzun zamandır merakla beklenen  film, yeniden Russo Kardeşler’e teslim. En uzun süreli Marvel filmi olma unvanına sahip olacak olan Kahramanların Savaşı, 2 saat 27 dakika sürüyor.
  Chris Evans’ın dördüncü defa Captain America kostümünü giyeceği filmin oyuncu kadrosunda, Robert Downey Jr. ve Scarlett Johansson’ın yanı sıra kadroya yeni katılan isimlerden  Sherlock’un sevilen yıldızı Martin Freeman, Ant-Man rolünü filmde de üstlenecek olan Paul Rudd, Kara Panter’i canlandıran Chadwick Boseman ve kendi jenerasyonunun başarılı isimleri arasına adını yazdıran Daniel Brühl olacak.
Marvel âlemi için sivil savaş alarmı! Yenilmezler’in dahil olduğu olay kötü sonuçlanınca, politik güçler Yenilmezler’in bir otorite tarafından takip edildiği ve yönlendirildiği bir sistem kurulması için baskı yapmaya başlarlar. Bu durum Yenilmezler’in fikir ayrılığına düşerek iki gruba ayrılmasına neden olur. Steve Rogers’ın önderliğinde Yenilmezler’in hükümet baskısı olmaksızın özgür bir biçimde insanlığı korumaya devam etmesini savunan grup ve Tony Stark’ın şaşırtıcı bir biçimde hükümet kontrolünü ve müdahalesini destekleyen bir diğer grup.
Chris Evans’ın dördüncü defa Kaptan Amerika kostümünü giyeceği filmde başarılı oyuncunun canlandırdığı “Steve Rogers” karakteri, insanlığı koruma yolunda görevlerine devam eden Yenilmezlerin yenilenmiş ekibinin lideri olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Filmin oyuncusu Daniel Brühl verdiği bir röportajda, filmin bütçesinin çok yüksek olduğunu ve bu bütçeyle 20 tane başka film çekilebileceğini söylemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...