Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hacıpaşalıoğlu Eurovision'da finale kalamadı

Hacıpaşalıoğlu Eurovision'da finale kalamadı

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

İsveç'in başkenti Stockholm'de düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nın ilk yarı finalinde San Marino'yu 'I didn't know' şarkısıyla temsil eden Türk asıllı Serhat Hacıpaşalıoğlu, finale kalan sanatçılar arasında yer alamadı.

Azerbaycan’ı "Miracle" parçası ile temsil eden Semra Rahimli finale çıkarken, Bosna Hersek'i "Ljubav''parçası ile temsil eden Ana Rucner, Dalal Midhat-Talakic ve Deen dörtlüsü ise finale kalamadı.
Bu yıl 61'inci kez düzenlenecek Eurovision Şarkı Yarışması'nın Stockholm'de düzenlenen ilk yarı finalinde, cumartesi günü yapılacak büyük finale kalan 10 ülke belirlendi.
Stockholm Globen Arena'da gerçekleştirilen ilk yarı final, 2015 Eurovision şarkı yarışmasını kazanan İsveç temsilcisi Mans Zelmerlöw'un "Heroes" isimli şarkısını seslendirmesiyle açıldı. ''Avrupa'daki göçmen krizi'' temalı yarışmanın sunuculuğunu Mans Zelmerlöw ve Petra Mede üstlendi. 
İlk yarı finale katılan 18 ülke temsilcisinin şarkılarını seslendirmesinin ardından yapılan oylamada, Azerbaycan, Rusya, Hollanda, Macaristan, Hırvatistan, Avusturya, Ermenistan, Çek Cumhuriyeti, Güney Kıbrıs Rum Kesimi ve Malta ikinci yarı finale çıkarken, San Marino, Bosna Hersek, Moldova, Finlandiya, Yunanistan, Estonya, İrlanda ve Karadağ ise elenen ülkeler oldu. 
2016 Eurovision Şarkı Yarışması'nın ikinci yarı finali 12 Mayıs'ta, büyük final ise 14 Mayıs'ta yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...