Kağıthane'de 21. Sadabad Okçuluk Yarışması düzenlendi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kağıthane'de 21. Sadabad Okçuluk Yarışması düzenlendi

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / AA

Kağıthane Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 21. Sadabad Okçuluk Yarışması renkli görüntülere sahne oldu.

Hasbahçe Mesire Alanı'nda yapılan etkinlikte okçular geleneksel, modern ve atlı olmak üzere 3 farklı kategoride yarıştı. Etkinliğe, Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Belediye Başkan Yardımcıları Mevlüt Öztekin ve Ömer Kır'ın yanı sıra Macaristan Dışişleri Bakanlık Müsteşarı Istvan Nikola, Macaristan Büyükelçisi Gabor Kiss, Macaristan Başkonsolosu Heindrich Balazs ve Macar Kültür Merkezi Müdürü Gabor Fador katıldı.

Yaklaşık 50 sporcunun yarıştığı müsabakalar, tarihi ve modern atış tekniklerinin sunulduğu teatral gösteriyle başladı. Islık oku, hedef ve menzil atışları yapan okçular, çeşitli modern ve geleneksel kategorilerde mücadele etti. Yarışmacılar, içinde 10 adet çeyrek altın bulunan küpü vurmak için kıyasıya yarıştı.

Küpü vuran 19 yaşındaki Lütfullah Özçay, ödülü kazandı. Yarışma sonunda dereceye giren yarışmacılara protokol tarafından ödülleri verildi.

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...