İki dünyanın ilk karşılaşması

Düzenleyen:
İki dünyanın ilk karşılaşması

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım, fantastik-aksiyon meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Filmin yönetmenliğini Moon filmiyle sinemaya esaslı bir giriş yapan, genç neslin umut vadeden yönetmenlerinden Duncan Jones yer alırken, oyuncu kadrosunda Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky ve Daniel Wo  bulunuyor.  
 “Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması”, izleyicilere dünyaların çatıştığı destansı bir macera sunuyor.  Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak amacıyla, Azeroth krallığının eteklerine gelirler. Azeroth krallığı barışçıl ortamdan yana olsa da eşikteki bu savaş kaçınılmazdır. İki dünyayı birleştiren kapı açıldığında, bir ordu yıkım bekler, diğeri de yok olma ihtimaliyle karşı karşıyadır. Bu karşıt gruplardan iki kahraman, ailelerinin, halklarının ve ülkelerinin kaderini belirleyecek bir çatışma yoluna girerler. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...