Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'İzlerken kendimizden bile korktuğumuz anlar oldu'

Düzenleyen:
'İzlerken kendimizden bile korktuğumuz anlar oldu'

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Üç Harfliler 3: Kara Büyü korku filminin başrol oyuncularından Merve Ateş, Seda Oğuz ve Deniz Gündoğdu ‘Aramızda sıkı bir bağ var. Âdeta kardeş gibiyiz. Üçümüzün bir ortak özelliği var. O da korku filmi izlemeyi ve korkutmayı seviyoruz’ diyorlar...

Sümeyya Bayrak İSTANBUL

Gösterime girmesi beklenen ‘Üç harfliler 3: Karabüyü’ korku filmi, dün beyazperdede yerini aldı. Geçtiğimiz yılın en güçlü korku filmi olarak seçilen ve birçok ödül alan Siccin serisindeki oyuncular bu yeni projede de buluştu... Filmin oyuncuları Merve Ateş, Seda Oğuz ve Deniz Gündoğdu ile sohbet ettik... Daha önce dizi, reklam ve komedide oynayan Merve Ateş, “Ancak korku ve adrenalini çok seviyorum. Böyle bir proje elime geçince çevirmek istemedim. İnsanların birçoğu korku filmi izleyemiyor veya izlemeyi düşünmek bile korkutuyor. Oysa ki en az macera ve aksiyon kadar korku filmi çekilmeli. Çünkü bunu başarabiliyoruz. Kendimi bu konuda biraz özel hissediyorum” şeklinde konuştu. Bir önceki filminin yine korku olduğunu ifade eden Deniz Gündoğdu, “Korku filmlerinde oynamak hep hayalimdi. Elime böyle bir proje geçince hemen değerlendirmek istedim. Çünkü korku filmi izlemeyi çok seviyorum. Ancak oynarken fark etmiyorsunuz yaptığınız şeyin nasıl bir iş olduğunu ve etkisini çok hissedemiyorsunuz. Ama çok keyif aldım” dedi. Filmde iki karakteri canladırdığını ifade eden Seda Oğuz, “İki karakteri birden oynamak oldukça zor bir iş. Sağlam bir psikoloji ve eğitim gerektiriyor. Kendimden bile korktuğum anlar oldu. Ancak rolüme odaklanıp ve analiz ettiğim için iyi şeyler ortaya çıkardığımı düşünüyorum. Her yönetmen korku filmi çekmemeli, her oyuncu da böyle bir projede yer almamalı. Bu türün Türkiye’de belli başlı duayenleri var ve onları izlemek yeterince keyif veriyor” dedi.

Düzenleyen:  - KÜLTÜR - SANAT
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...